Από 13/9 είπαμε αρχίζουν τα δύσκολα για την κυβέρνηση….
Το ημερήσιο (ΕΙ)δικό σας δελτίο 13/9

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor σας χαιρετω. Ελπίζω να είσαστε όλοι καλά. Από σήμερα είπαμε, μιας και αρχίζουνε τα κυβερνητικά ζόρια, ν’ αλλάξουμε και να παίξουμε λιγάκι μπάλα πιο καλά αφού αστρολογικό blog είμαστε θα βάλουμε πιο πολύ αστρολογικά ζητήματα.
Ας ξεκινήσουμε κατ’ αρχήν με το θέμα της Eldorado Gold. Η σύμβαση επικυρώθηκε με το Φ.Ε.Κ της 28ης Ιανουαρίου 2004 δηλαδή λίγο πριν πέσει από την εξουσία ο Σημίτης και η ποσόστωση της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε είναι 95% η Eldorado gold και 5 % ο ΑΚΤΩΡΑΣ του εθνικού μας εργολάβου που επί ημερών ΠΑΣΟΚ δεν άφηνε να πέφτουν κάτω ούτε τα σπόρια…. Θέλω να υπενθυμίσω στους φίλους αναγνώστες πως ένας νόμος αποκτά ισχύ μόνο όταν δημοσιευθεί στο Φ.Ε.Κ.


Ο αυτοτελής χάρτης του ΦΕΚ μιλά για μια κατάσταση «άκρως περίεργη». Και αυτό γιατί ο Ωροσκόπος ισούται με τον Vulcanus αλλά και την μηδενική Κριού. Άρα έχουμε AS=WI/VU= WI=VU  Ένας ψυχαναγκασμός να πραγματοποιηθεί μια συμφωνία με το ζόρι. Το άτομο που ζορίζεται και υποφέρει δια μέσω ψυχολογικής ή σωματικής βίας. Το άτομο που θα αισθανθεί το ζόρι από τους άλλους.  Επαφές και συμφωνίες με άτομα που είναι βίαια. Επιπρόσθετα το Μεσουράνημα (MC)= SO/NE=MO/ZE=MA/ZE=NE/HA: Μια αυτό-εξαπάτηση. Ένας μεγάλος κίνδυνος. Σοβαρές εξαπατήσεις. Πνιγμός. Ασφυξία. Ας δούμε τι λέει με τον χάρτη της Ελλάδας η «σύμβαση- δώρο» της Eldorado gold. Το MC της Eldorado SA/UR = CU/HA=SO/MO=WI/AD=ME/KR=MA/UR=JU/AP= Ένας ξαφνικός χωρισμός. Έριδες & φιλονικίες. Γίνομαι μέρος μιας τραγωδίας.(**σελ 118) Η εξάντληση. Το άτομο που θα δεχθεί μια κίνηση ματ. Αντίσταση στις κινήσεις και στα θέλω οποιουδήποτε άλλου. Ένα καλό και λειτουργικό μυαλό. Βίαιος. Παράτολμος. Ένα άτομο που πάσχει εξαιτίας της βίας. Ο εργαζόμενος υπό παράτολμες συνθήκες. Μια τύχη που έρχεται από το υπέδαφος. Λίγη τύχη. Μέσα σε δύσκολες δενδρικές τότε έχουμε την αρνητική μεταστροφή της τύχης (**ΣΕΛ 109).


Ας δούμε λοιπόν τι λέει τώρα, τι θα «παιχθεί» σχετικά με την Eldorado Gold. O SARC ΗΛΙΟΣ της Eldorado gold = με τον Admetos της Ελλάδας αλλά JU/CU=ME/NE: Η ακίνητη περιουσία, το έδαφος αλλά και η ακινητοποίηση του σώματος. Η μέρα της ανάπαυσης. Η μοναξιά.  Η μέρα της αρχής μα και του τέλους. Το άτομο που αναγκάζεται να ξαναδεί την ζωή του από μηδενική βάση. Τα προσωπικά εμπόδια στην ζωή.  Αγγελιοφόρος. Ο προοδευμένος Apollon ισούται με τον Ήλιο της Ελλάδας αλλά JU/NE=AP/AD=SA/VU: ο άξονας που δείχνει την φήμη και την δόξα. Τιμές και Δόξα. Επιστημονικά επιτεύγματα. Η μέρα της εξασφαλισμένης επιτυχίας. Ο επιτυχημένος. Καλλιτεχνική ικανότητα. Εμπορική ικανότητα. Πολλά χρήματα που βγαίνουν εύκολα. Πολλοί είναι υπό την επίβλεψη ή έχουν κάτι που εποπτεύουν.Κατά συνέπεια θα πρέπει να προσεχθεί διότι η Eldorado gold είναι σε θέση πλεονεκτική. Εύχομαι να μην φτάσουμε σε δικαστική διαμάχη ή διαιτησία…Πάντως το θέμα θα δημιουργήσει τεράστιο θέμα και σε επίπεδο κοινοβουλευτικής ομάδας και σε επίπεδο διεθνές. 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget