Αστρολογική εκτίμηση μηνός Ιουνίου 2017


     «Υπάρχει στον κόσμο τούτον ένας μυστικός νόμος - αν δεν υπήρχε, ο κόσμος θα ‘ταν από χιλιάδες χρόνια χαμένος - σκληρός κι απαραβίαστος: το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικάται.» Ν.Καζαντζάκης

Αγαπητοί φίλοι καλώς ήλθατε σε μια ακόμα αστρολογική εκτίμηση. Καλό μήνα να έχετε εσείς και οι οικογένειες σας. Εχουμε μπει σε ενα τρίμηνο ιδιαίτερα κομβικό οπου οι εξισώσεις που υπάρχουν στον χάρτη της Μεταπολίτευσης δεν μπορεί να τις πει κανείς καλές... Ο Αλέξης Τσίπρας ουσιαστικά έχει βρεθεί σε μια δεινή θεση σε τετοιο σημείο που ουσιαστικά μου φαινεται σαν «ανταποδοτική –συμπαντική δικαιοσύνη». Αυτά που έκανε στην κυβερνηση Σαμαρα τελικά τα παθαίνει τωρα...
Τα «καμπανάκια» χτυπουν από πολλές μεριές . Απο Βερολίνο, απο ΔΝΤ αλλά και από καταστάσεις απο Αλβανία και απο Τουρκία. Τα προβλήματα είναι αρκέτα και δυστυχώς το όποιο αφήγημα δεν του αφηνουν να το επικοινωνήσει σωστά αφου μετά από λίγο «τρωει ακυρο». Δεν αποκλείεται να του πουν για ακόμα μια αξιολόγηση και εκεί θα είναι τα «υστερα» της χωρας.
Θεωρω πως το τρίμηνο αυτό ειναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την πορεία της χωρας αλλά και του ιδιου του Τσίπρα ο οποίος έχει γεννηθει λίγο αργότερα απο την Ελλάδα της Μεταπολίτευσης.... Ισως ο Αλέξης Τσίπρας να μην είναι πλέον χρήσιμος και να θέλουν εναν πιο «τεχνοκράτη» να μπορουν να «συνενοηθούν» πιο εύκολα..

Το Ηλιακό Τόξο σηματοδοτεί : « Πολιτική και έγκλημα είναι το ίδιο πράγμα.» Michael Corleone (Godfather II)
Ο μήνας αυτός είναι αρκετα δύσκολος αφου ο προοδευμένος Hades σηματοδοτεί βρώμικα παιχνίδια και παρασκηνιακές συζητήσεις.Παράλληλα η συμμετοχή των αξονων SO/UR & KN/NE σηματοδοτεί παραπτωματα αλλά και κακοτυχία. Οι ματαιες καταστασεις τελικά δημιουργουν πολλά αδιεξοδα. Ο πλανήτης της δράσης ο Άρης συναντα τον γενέθλιο Hades (ΜΑ/ΗΑ οι δυσαρεστες και κακές πράξεις) και μιλά για βρώμικες πράξεις αλλά και μια δράση (*των άλλων) που προχωρά ακάθεκτη.
Παράλληλα οι κυβερνητικές επιλογές φαντάζουν είτε παράλογες , είτε ανευ ουσίας γιατί ο προοδευμένος Ποσειδώνας μιλά για ένα «πούλημα», για μια προδοσία της χωρας. Μιλά για δικες μας δράσεις οι οποίες κινουνται δυστυχώς προς την λαθος κατευθυνση. Γενικά, άσχετα με το τι υποστηρίζουν μεχρι τωρα οι της κύβερνησης θα έχουμε αστοχία της λειτουργίας του κρατους ενω δεν απποκλειεται η κυβέρνηση να βρεθει αντιμετωπη με ένα σκάνδαλο.

Ο Ζευς συναντα τον άξονα WI/VE και αυτό θα μπορούσε να σηματοδοτεί καλή γεωργική σοδειά. Συμμετέχει όμως και ο άξονας AS/KN και αυτό μιλά για ρουκέτες, πυραύλους ή ακόμα και βιολογικά όπλα. Γενικά για όπλα που αποσκοπουν να πλήξουν όμαδα ατόμων και όχι ένα άτομο στοχευμένα. Μηπως έχουμε κάποιο «χτύπημα»; Θα μπορουσα να πω πως ναι. Παράλληλα ο Δίας μιλά για τυχη μεσα απο μηχανές και μηχανήματα αλλά και για αλλαγές στις συνθηκες διαβίωσης. Φήμη και δόξα δια μέσω της τεχνης. Τον προηγουμενο μηνα ειχαμε γραψει για ανελπιστη καλλιτεχνικη επιτυχία και ένας δικός μας ανθρωπος, ενας «πατριωτάκι» ο Γιωργος Λάνθιμος σαρωσε στις Καννες. Τωρα ειναι η σειρά της χωρας να αναδειξει τοπία, ιστορία και ομορφιές. Ο Βόρειος Δεσμός μιλά για μια ρήξη, για εναν χωρισμό. Σηματοδοτει όμως και πυρκαγιά ή ακόμα και πυρκαγιές που είναι ανεξηγητες. Το προοδευμενο Μεσουράνημα σηματοδοτεί την θέληση της κυβέρνησης να κάνει κάποια πράγματα αλλά αυτό δεν μπορεί να γινει. Κάτι σαν αυτό που λέμε «το πνευμα πρόθυμο μα η σάρκα αδυναμη».
Το προοδευμένο WI είναι σε επαφη με τους άξονες HA/ZE, SA/KR και αυτό είναι ενα τεράστιο πρόβλημα. Αυτό γιατί το WI σηματοδοτεί κινησεις που ειναι αρρητα συνδεδεμένο με τον μικρόκοσμο μας. Η εμπλοκή αυτών των δυο αξόνων σηματοδοτεί βρόμικες ενέργειες, απεργείες αλλά και χτυπήματα «κάτω από την ζωνη». Προβλήματα με τα έσοδα και τους πόρους του κράτους. Όλα αυτά σηματοδοτούν συνθήκες ρήξης.

Ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής μιλά για έντονες συζητήσεις αλλά και για ξαφνικές «πληροφορίες» που ανατρέπουν (εστω και προσωρινά) το υπάρχον κλίμα. Όμως η εμμονή και η ηλιθιότητα κάποιων εμποδίζουν να πάμε παρακάτω. Και καλύτερα γιατί έτσι θα «αποκαλυφθουν οι φίλοι μας».... Μια κατασταση υπερβολής και μια επιπρόσθετη εγρηγορση στις Ενοπλες δυνάμεις και στα Σωματα Ασφαλείας θα χρειαστεί... Ο Κρόνος που ως γνωστς ειναι ο «συμπαντικός κριτής» μιλά για υποσχέσεις που δεν κρατιουνται και μη πραγματοποιηση αυτου που λέμε το ποθούμενο. Το πάθημα γίνεται μάθημα ή θα ζήσουμε ένα νέο καλοκαίρι 2015; That is the Question…. Ομοίως μιλά και ο πλανήτης της ανατροπής, ο Ουρανός, σηματοδοτεί αλλαγές σε όρους συμβολαίων, συμβάσεων ενω παράλληλα μιλά για μια περαιτέρω δοκιμή, ελεγχο, αξιολόγηση. Μέσα σε όλα αυτά ο πλανήτης της συνεργασίας ο Cupido μιλά για διαλύσεις συνεργασιων αλλά και ασυμφωνία μεταξυ συνεργατών. Η χωρα μας ισως φανεί πως ειναι μέλος ...Β’ κατηγορίας.

Τέλος ο Ηλιος μιλά για τις καταστάσεις που δεν οφελουνε και που τελικά δεν βοηθούν στην χωρα να πετυχει αυτά που θέλει. Ομοιως ο Admetos σηματοδοτεί μεγάλη πίεσηκαι μια κρίσιμη, εκ νέου, δοκιμασία.

Οι διελέυσεις πυροδοτούν: «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος» Λουκιανός
Ο διελαύνων Hades μιλά για πρόσφυγες & μαζικέςαπολύσεις εργαζομένων. Σε αυτά τα θεματα υπάρχουν κάποια μη ομολογημένα μυστικά. Οι εκπροσωποι της δημόσιας διοικησης ισως επιδείξουν ελλειψη ψυχραιμίας αλλά κυρίως ενδειξη ελλειψης ηθους. Μεγάλες επιχειρησεις και κορυφαίες προσωπικότητες δημιουργούν αναχώματα και βάζουν εμπόδια. Ο διελαύνων KRONOS μιλά για κινητοποιήσεις για ζητηματα εργασίας. Αποφάσεις που τελικά  θα γινουν αντικείμενο χλευασμού και σάτιρας.Ζητήματα με την Τράπεζα της Ελλάδος και γενικά με το τραπεζικό συστημα. Ο Ζευς μιλά για εμπλοκές σε πολεμικά ζητήματα. Μιλάμε ομως για κινησεις που ισως φέρουν θέματα χρηματοοικονομικής επάρκειας. Το ενδεχόμενο στο Αιγαίο και γενικά στα συνορα μας να πέσουν «κάτι ψιλές» παιζει πολύ σοβαρά.

Ο Πλούτωνας που σημειοδοτεί τις κρυφές καταστάσεις μιλά για υπουλα τεχνάσματα που δεν παρατηρουνται εξ αρχής. Εδω πέρα ισως και να έχουμε την απόπειρα «διαχειρισης» σε επικοινωνιακό επίπεδο μιας μη τήρησης των συμφωνηθέντων ή μια «υποσχετικη» εις το πολύ μακρινό μέλλον. Η συμμετοχή των αξονων KN/AP & SO/VU μιλά για επιτυχίες σε αθλήματα δυναμης ή σε πολεμικές τέχνες αλλα και αυξανόμενη τάση του ποσοστου που ζητα ελευθερία. Το υπό ιδρυση κομμα της δραχμής μόνο τυχαία ως κίνηση δεν ειναι....

Όμως αυτός ο πλανήτης που πραγματικά με προβληματιζει είναι ο διελαύνων Ουρανός. Εντάξει γνωρίζουμε πως ειναι ο πλανήτης του απρόοπτου ειναι ο Ουρανός αλλά η εμπλοκή στις εξιωσεις των αξόνων WI/HA, JU/NE  αλλά και η «επαφή» με Πλουτωνα και Σελήνη μιλά για νευρικό κλωνισμό στο πλήθος και μια πρόκληση βλάβης με ανυπολόγιστες συνεπειες. Μιλούσα  για μέρες καλοκαιριού 2015 και το έλεγα οχι γιατί θέλω να τρομάξω τους άλλους αλλά για να προειδοποιησω. Διοτι η εμπλοκη των δυο αξόνων που προανέφερα σηματοδοτεί εξεγέρσεις, καταρρευσεις και λοιπά άλλα.....Μια ξαφνική ειδοποιηση σκάει σαν κεραυνός εν αιθρία.... Επιπρόσθετα ο Vulcanus μιλά για επιδείνωση της ηδη υπάρχουσα κατάστασης. Η εμπλοκή του JU/KR και MO/HA ισως να μας λέει για χτυπήματα και προπηλακισμούς εναντια σε πολιτικούς στόχους...

Το αισιόδοξο είναι πως ο διελαυνων Apollon είναι επάνω στον Ηλιο σηματοδοτεί ημέρες φημης και δόξας. Κάποιες επενδύσεις ιδιως σε επίπεδο ερευνητικων κέντρων και υδρογονοανθράκων ισως να δωσουν ένα μηνυμα ελπίδας. Συνεργασία σε έναν μικρό κύκλο ή κάτω από ...άκρα μύστικότητα..... Ο Ποσειδώνας σηματοδοτεί αγχος και προβλήματα συνενοησεως στον κυβερνητικό συνασπισμό τόσο εντός όσο και εκτός της χωρας σε σημείο που μπορεί να υπάρχει αποτράβηγμα, παραιτήσεις ή ακόμα και ρηξεις.

Ο Κρόνος σηματοδοτεί αιτήματα που δεν περνούν, ιδεολογικές αντιστάσεις αλλά και αμετακινητες θέσεις (*των άλλων).....

Συνεπώς εχουμε ένα μηνα με αρκετές πιθανότητες να συμβουν τα παρακάτω:
§  Θερμό επεισόδιο
§  Παραιτήσεις, ανασχηματισμός
§  Προβλήματα με τα δημόσια έσοδα
§  Αδυναμία συνενοησεως με τους Θεσμούς

§  Επιθέσεις ακόμα εναντιων πιο πολιτικών «στόχων»
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

να υποθεσω οτι απο αυτο το μηνα εως και του χρονου το σεπτεμβριο θα αλλαξουν ολα?

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget