Προβλέψεις για το έτος 2017 σε παγκόσμια κλίμακα

« Οι κυβερνήσεις πέφτουνε …μα η βλακεία μένει»
  Το 2017 έρχεται και φέρνει μαζί του αρκετά πράγματα αφού θα χρειαστεί σε ένα γενικότερο πλαίσιο να αλλάξει η καθημερινότητα μας , να «σπάσει» η ρουτίνα μας. Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη έρχεται να φέρει χρηματιστηριακά «κρασαρίσματα» αλλά και μια κατάσταση με άτομα που είναι αλλοδαποί ή αλλόθρησκοι σε στα όρια του jihad al-saif δηλαδή της επιβολής δια του ξίφους.

Δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή να πούμε πως η εποχή ή η χρονιά κατά το ορθότερο θα θυμίζει κάτι από λίγο την περίοδο της έναρξης του Ψυχρού πολέμου. Ο Ουρανός βρίσκεται στον Κριό και αυτό σηματοδοτεί μια βίαιη αποκοπή ενώ ο Πλούτωνας είναι στον Αιγόκερω γκρεμίζει αυτοκρατορίες. Ανάλογη περίπτωση είχαμε όταν η Ρωσία της Αικατερίνης της Μεγάλης την ένταξη της Ρωσίας στο club των υπερδυνάμεων, την απόσχιση των ΗΠΑ από την Βρετανική Αυτοκρατορία.  Αυτά όμως είναι γραμμένα από το 2011 στο Βιβλίο «Ανθολογήματα της Witte Lehrer Technik » και επιβεβαιώνει πως οι πλανητικοί κύκλοι σε συνδυασμό με την Αστρολογία με επιβεβαιώνουν….

Επιπρόσθετα ο Ποσειδώνας μέσα από τους Ιχθύες φέρνει τον κόσμο την ανάγκη να επιστρέψει στις ρίζες του, να ζήσει πιο «αγνά» να ζήσει εάν θέλεις το «παραμύθι» του βρε αδερφέ….
Όμως θα δούμε σε πρώτη φάση τι λέει τον «Uranian Παρατηρητήριο» πως θα επηρεάσει σε παγκόσμια κλίμακα αλλά και πως θα επηρεάσει εν συνεχεία κάποια κράτη και ενώσεις κρατών.

Μια μικρή ανασκόπηση: Το 2016 ήταν μια χρονιά αρκετά περίεργη με πολλά απρόσμενα και ευτράπελα. Στην ανάλογη ενότητα για το 2016 έγραψα σε πρώτη φάση για την Ευρωπαϊκή Ένωση: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση ουσιαστικά είναι το όνειρο των λίγων που τείνει να γίνει ο εφιάλτης των πολλών. Ο Ετήσιος Hades για το 2016 συναντά τον γενέθλιο Ήλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό σημαίνει την διάβρωση και την αποσύνθεση του ιστού που απαρτίζει την Ε.Ε και δεν αποκλείεται να δεχτεί ισχυρό ράπισμα. Τα μέτωπα, έτσι και αλλιώς, είναι πολλά και ουσιαστικά το ευρωπαϊκό οικοδόμημα αρχίζει να καταρρέει. Όμως, τα πράγματα δείχνουν να γίνονται χειρότερα αφού η «απόβαση» του ΔΝΤ ίσως να επεκταθεί και σε άλλη χώρα της Ε.Ε, γεγονός που μιλά για μεγάλο περιορισμό αλλά και εποπτεία, αφού ο Vulcanus του ετήσιου αστρολογικού χάρτη για το 2016 συναντά τον γενέθλιο Κρόνο της. Μια Ευρωπαϊκή Ένωση που συρρικνώνεται και δεν προσφέρει τίποτα και που ίσως αναγκάσει πρόσωπα και κράτη να «φύγουν» μακριά της.»

Ήδη το BREXIT ήταν μια πρώτη ένδειξη (**εάν και κατά την γνώμη μου ΔΕΝ θα ολοκληρωθεί και θα το αναλύσω το γιατί σε προσεχή άρθρα), η συνέχεια έγινε με το δημοψήφισμα με την Ουγγαρία και εν συνεχεία το δημοψήφισμα με την Ιταλία. 

Εν συνεχεία γράψαμε για την ΤΟΥΡΚΙΑ τα παρακάτω: «Η Τουρκία έχει ανοίξει πολλά μέτωπα και οι «πληγές» της θα είναι πρωτίστως οικονομικές, αφού τα μέτρα που πήρε η Ρωσία απέναντί της μόνο «χαλαρά» δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Από την άλλη, ο Ερντογάν ίσως αναγκαστεί να «κόψει» πληθωριστικό χρήμα. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι ο άξονας των τραπεζογραμματίων Δίας/Apollon του ετησίου χάρτη για το 2016 συναντά τους γενέθλιους άξονες Ποσειδώνα/Apollon και WI/Ερμή της Τουρκίας, μιλώντας για μια μαζική εξαπάτηση αλλά και για ένα σκάνδαλο δωροδοκίας. Σε γεωπολιτικό επίπεδο, φαίνεται πως το όνειρο της «ένταξης» θα παγώσει, ενώ ίσως «χάσει» και ένα μικρό μα ουσιαστικό κομμάτι από την επικράτειά της.»

Πράγματι η Τουρκία «καταστράφηκε» η οικονομία της όχι λόγω του τουριστικού εμπάργκο αλλά και λόγω των πολλαπλών τρομοκρατικών χτυπημάτων αλλά και ελέω του ότι τα «μαύρα χρήματα» από το λαθρεμπόριο πετρελαίου αλλά και η «χρηματοδότηση» από την Σαουδική Αραβία «έληξε»….. ενώ ήδη η λίρα έχει γίνει …χαρτί υγείας…..

Για το νόμισμα του € έγραψα: Το νόμισμα του €:
«Αν και υπάρχουν αρκετοί αστρολογικοί χάρτες για το Ευρώ που διεκδικούν την «αυθεντικότητα», αυτός που «λειτουργεί» είναι αυτός της 01/01/1999 με ώρα 00:00:01 στην Φρανκφούρτη. Αποτελεί την πρώτη «κίνηση» του € που είναι η αγορά μιας σαμπάνιας με πιστωτική κάρτα από μεγαλοστέλεχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Για το 2016, το ευρώ, ως νόμισμα, φαίνεται πως περνά μια μεγάλη κρίση αφού ο πλανήτης των οικονομικών, ο Δίας (του ετησίου-ANNUAL για το 2016), έρχεται σε επαφή με όχι ευοίωνους άξονες στο ωροσκόπιό του όπως τον άξονα Κρόνου/Admetos που δείχνει μη ικανοποιητικά αποτελέσματα. Επιπρόσθετα, "τρομάζει" η παρουσία του ANNUAL Ποσειδώνα στον γενέθλιο άξονα Άρη/Κρόνου του ευρώ υποδεικνύοντας μια μεγάλη ζημιά που είναι προϊόν δολοπλοκίας. Ο Annual Apollon συναντά τον γενέθλιο Ποσειδώνα του €, δείχνοντας πως θα υπάρξει διαφοροποίηση, αλλαγή στα μέλη που απαρτίζουν την ευρωζώνη ή και σχετική υποτίμησή του, με την αμφισβήτηση των πρακτικών και των χειρισμών εκ μέρους της ΕΚΤ, η οποία ας μην ξεχνάμε πως είναι «φερέφωνο» του Σόιμπλε.»

Για την Κύπρο είχα γράψει πως : «Η Κύπρος μπαίνει σε μια «επώδυνη» περίοδο αφού έχει να αντιμετωπίσει την Τουρκική προκλητικότητα και την Κυβερνητική μεροληψία. Ο διελαύνων Κρόνος και ο διελαύνων Ποσειδώνας ίσως κάνουν μεγάλη «ζημιά» αφού στον αστρολογικό χάρτη της Κυπριακής Δημοκρατίας μεταξύ της 7ης και 15ης μοίρας των μεταβλητών βρίσκονται οι Άρης, Σελήνη, Αφροδίτη, Βόρειος Δεσμός και κατ’ επέκταση κατά το έτος 2016 θα προσβάλλονται από τους διελαύνοντες Κρόνο και Ποσειδώνα. Το εν λόγω «σύμπλεγμα» πλανητών είχε ξανά ενεργοποιηθεί κατά τα σχέδια αποβάσεως Αττίλας Ι και ΙΙ αντίστοιχα. Επιπρόσθετα, ο Hades του ετησίου χάρτη για το 2016 συναντά των γενέθλιο άξονα ΕΡΜΗ/Kronos της γεγονός που σηματοδοτεί μια μεγάλη εξαπάτηση και την επαναφορά ενός σχεδίου τύπου ΑΝΑΝ.»

Για την Γερμανία είχα γράψει πως: «Η Συμπαντική Δικαιοσύνη ίσως φέτος φανεί σκληρή και αμείλικτη. Ο Ετήσιος Ποσειδώνας για το 2016 συναντά τον γενέθλιο άξονα Wi/Admetos στο ωροσκόπιό της Γερμανίας, σηματοδοτώντας μια περίοδο «μαθητείας» για κάποιους εργαζομένους. Παράλληλα, ο Κρόνος του ετησίου αστρολογικού χάρτη είναι επάνω στον γενέθλιο Hades της, δείχνοντας μια έντονη οικονομική επιβράδυνση αλλά και πτώση της δημοτικότητας των κυβερνώντων.
Επιπρόσθετα είχα γράψει, στο ίδιο πάντα άρθρο για τον Admetos και έδωσα μια ημερομηνία
ADMETOS: “Σαν η ώρα φτάσει κανένας δεν ξεφεύγει απ την μοίρα του”
Ο Admetos είναι ο πλανήτης του τέλους και γενικά των μη αναστρέψιμων καταστάσεων. Κινούμενος στην 29η μοίρα του Ταύρου το 2016 και κάνοντας μια «πρώτη» και «διερευνητική» είσοδο στην μηδενική των μεταβλητών (Διδύμων) θα φέρει τα πάνω-κάτω αφού στις 16/7 συναντά από την μηδενική των μεταβλητών τον άξονα Ουρανού /Hades (*άξονας της μεγάλης καταστροφής, της δολοφονίας και της αγριότητας). Γύρω από αυτό το διάστημα θα υπάρξουν δυσμενή γεγονότα αλλά και μια άνευ προηγούμενου σύγκρουση. Θεωρώ ότι θα είναι μικρής διάρκειας η οποία θα θυμίζει αρκετά την φράση «ουαί τοις ηττημένοις».
Εκείνη ακριβώς την  ημέρα έγινε το «πραξικόπημα» στην Τουρκία. Καθόλου άσχημα για ένα άρθρο να έχει τόσες επιβεβαιώσεις…..

Στις ραδιοφωνικές εκπομπές τόσο στον albedo14 όσο και στον Regium Radio  είχα τονίσει πως ανάκαμψη από 21/5 και πως από 6/6 ο κόσμος δεν θα είναι όπως τον γνωρίζουμε. Είχα τονίσει για ανάπτυξη το 2016 (**είναι γραμμένο από Μάρτιο 2012 πως το 2016 η Ελλάδα θα γυρίσει σε ρυθμούς ανάπτυξης). Ενδεχομένως κάποιοι να νόμιζαν πως θα ξαναγίνουμε ξαφνικά εν μια νυκτί σε επίπεδα προ κρίσης αν και κατ’ επανάληψη έχω πει πως στα οικονομικά δεν γίνονται θαύματα. Ας δούμε όμως τα στοιχεία που δίνει τόσο η Eurostat . Η Eurostat αναφέρει τα κάτωθι: «Ανάπτυξη 0,5% κατέγραψε η ελληνική οικονομία το τρίτο τρίμηνο του 2016, σε σχέση με το προηγούμενο, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα. Το ίδιο τρίμηνο, το ΑΕΠ στην Ευρωζώνη αυξήθηκε κατά 0,3% και στην «Ευρωπαϊκή Ένωση των 28» αυξήθηκε κατά 0,4%.
Σε σχέση με το τρίτο τρίμηνο του 2015, το ΑΕΠ στην Ελλάδα αυξήθηκε κατά 1,5%, στην Ευρωζώνη κατά 1,6% και στην «ΕΕ των 28» κατά 1,8%.
Τα κράτη μέλη που κατέγραψαν τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης στην ΕΕ το τρίτο τρίμηνο του 2016, έναντι του προηγούμενου, είναι η Βουλγαρία και η Πορτογαλία (0,8%), και η Κύπρος, η Ισπανία, η Ολλανδία και η Σλοβακία (0,7%).»
Αλλά ας δούμε τι λέει το παρατηρητήριο της Uranian για το 2017 και με αστρολογικό γνώμονα του παρελθόντος και των επιβεβαιώσεων ξέρουμε που πάμε και ΑΝ αυτά που θα διαβάσετε είναι σωστά:

O Hades προειδοποιεί: “Κανένας αποχαιρετισμός στον κόσμο δεν είναι τόσο βαρύς, όσο ο αποχαιρετισμός της δύναμης της εξουσίας.” Ταλεΰράνδος

Ο Hades φέτος έρχεται να κάνει πολύ δουλειά αφού για άτομα που είναι αρκετά «ψηλά» σε κυβερνητική & πολιτική κλίμακα θα βγάλει πολλά προβλήματα στις πρώτες ύλες αλλά και κυβερνήσεις που ακολουθούν τουλάχιστον ύποπτες –περίεργες μεθόδους. Ο Hades φέτος θα βγάλει τεράστια σκάνδαλα οικονομικής φύσεως, αλλά και αλλαγές στην εκπαίδευση και στα πρωτόκολλα αυτών που θα καταλήξουν να χαρακτηριστούν μεροληπτικά και ατελή. Ίσως η εμφάνιση μιας ασθένειας ή η μετεξέλιξη μιας ήδη υπάρχουσας αναγκάσει μεγάλη μερίδα ανθρώπων να αλλάξει συνήθειες και τρόπο ζωής.

Ο Cupido της συνεργασίας : « Όλοι για έναν… και οι ισχυροί για την πάρτη τους»

Ο Cupido δείχνει τις συνεργασίες αλλά και πως λειτουργεί κανείς στους κόλπους μιας ομάδας. Η πρώτη συνεργασία που κάνει κανείς είναι η οικογένεια του για παράδειγμα. Για το έτος 2017 ο Cupido συναντά τον Zeus βρίσκει τους άξονες NE/AD, JU/ZE, ME/NE σηματοδοτώντας έτσι μια χρονιά με ιδρύσεις νέων ενώσεων κρατών, αποχωρήσεις ή ματαιώσεις ένταξης κρατών σε ενώσεις, νέες εταιρίες και προϊόντα έρχονται να κάνουν την διαφορά αλλά και μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια εξαπάτησης σε μια συνεργασία….

Ο KRONOS δείχνει πως κυβερνούν: «Δουλεύω για μια κυβέρνηση που απεχθάνομαι, για σκοπούς που θεωρώ εγκληματικούς.» J.M.Keynes

O Kronos υποδεικνύει την εξουσία και τα πράγματα θα αποδειχθεί πως δεν είναι καθόλου εύκολα για τους κυβερνώντες αφού πολλά αποτελέσματα θα … έρθουν ανάποδα. Η εμπλοκή του άξονα SA/VU σηματοδοτεί τεράστιους αγώνες και σε πολλές περιπτώσεις τράπεζες και λοιποί οργανισμοί ίσως αναγκαστεί το Κράτος να τις «κρατικοποιήσει» να τις πάρει υπό την προστασία του. Παράλληλα υπάρχει και η εμπλοκή ενός καρμικου άξονα HA/AD δείχνοντας έτσι πως σε παγκόσμιο επίπεδο οι κυβερνητικές μέθοδοι θα είναι λίγο παράξενες. Ίσως από αμέλεια να προκύψουν έστω και παροδικά ελλείψεις σε πρώτες ύλες. Κάποιοι νόμοι και αποφάσεις θα αγγίζουν τα όρια της παράνοιας. Όπου υπάρχει μια δράση… θα υπάρξει και αντίδραση.  Η Τυραννία θα φέρει επαναστάσεις!!!

Ο ZEUS και τα τύμπανα των πολέμων: «Αγοράστε όταν ακούσετε τα κανόνια. Πουλήστε όταν ακούτε τις τρομπέτες» Βαρόνος Ρότσιλντ

Ο Zeus σηματοδοτεί στην Uranian τον πόλεμο αλλά και ΝΤΠ. Μιλά για την προσπάθεια ανέλιξης και εξέλιξης κάποιων, μιλά για νέες επαφές και αλλαγή του τοπίου των συνεργασιών αλλά μιλά για δυστυχία σε περιοχή όπου ξεκινά μια γενικευμένη (εν μέρει) σύρραξη. Παράλληλα κάποιες ιστορικές ανακαλύψεις σχετικά με αρχαίες προσωπικότητες θα προκαλέσουν σάλο μα και δέος…

Ο Vulcanus και τα μεγάλα γεγονότα: « Οικονομικό τέλμα για μέχρι πρότινος γίγαντες»

 Από 12/12/2016  ξαναμπήκε στον Καρκίνο. Η ανάδρομη φορά θα σταματήσει στις 14 Απριλίου 2017 και ο Vulcanus θα μπει πάλι (*για δεύτερη φορά) στις 3/8/2017 αλλά ξανά για «λιγο». Αυτό θα συμβεί γιατί αναδρομεί πάλι στις 1/11/2017 . Στις 3/8/2017 έχουμε μια «εποχή» που πολλοί θα μπορούν να πουν σχεδόν με βεβαιότητα πως η «παγκόσμια κρίση» οδεύει προς το τέλος της. Αυτό αποδειχθεί ίσως εσφαλμένο αφού πολλά πράγματα θα αλλάζουν ξαφνικά. Πάλι προβλήματα θα ανακύψουν με χρήματα και πρώτες ύλες….

Ο Vulcanus σηματοδοτεί τεράστιες αλλαγές αφού συναντά τον άξονα WI/ME, SO/ME, SA/NE αλλά κυρίως των άξονα WI/AD . «όλο αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί» ως νέες τεχνολογίες, τεχνολογικά επιτεύγματα τεράστιας ιπποδύναμης, ταχεία δράση, προσπάθεια για κάποιους ανθρώπους να είναι «αιχμάλωτοι» μιας κατάστασης αλλά κυρίως το πλήθος δέχεται απίστευτες πιέσεις στα όρια του εξαναγκασμού να δεχτεί πράγματα που είναι αντίθετα στο συμφέρον του.

Ο Apollon και το εμπόριο: « Το ένα χέρι νίβει το άλλο»

Ο Apollon μιλά πως φέτος τα «λεφτά» είναι στην πρωτογενή παράγωγη. Όμως δεν σας κρύβω πως με SO/ZE=AP θα καταλάβουμε ποιος είναι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ του πλανήτη…. Παράλληλα είναι η χρονιά των αουτσάιντερ, μια χρονιά οπού αυτοί που είναι απελπισμένοι και κάνουν την απέλπιδα προσπάθεια θα βρουν πιο εύκολα την λύτρωση. Νέες ενώσεις και συνενώσεις κομμάτων με κοινό πολιτικό και ιδεολογικό υπόβαθρο έρχονται να κάνουν την διαφορά…

Ο Poseidon και η έμπνευση και η Ανωτέρα Δύναμης: «Δείξε μου λοιπόν τι νέο έφερε ο Μωάμεθ. Θα βρεις μόνο κακά και απάνθρωπα πράγματα, όπως το δικαίωμα να υπερασπίζει με το ξίφος την πίστη που κήρυσσε» Μανουήλ Παλαιολόγος ο Β’

Ο Poseidon είναι το Θείο, η έμπνευση. Κάτι σαν την θετική έκφραση του Ποσειδώνα. Ο Poseidon για το 2017 μιλά για κάποια σχέδια που γίνονται αντιληπτά και μπορούν να αποτραπούν. Απλά θα πρέπει να γίνει κατανοητό πως όπου υπάρχει δράση… υπάρχει και αντίδραση.  Λόγω της εμπλοκής του με τον άξονα KR/VU οι ιδεολογίες και η θρησκεία θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην διαμόρφωση των καταστάσεων. Νέοι φορείς με κοινό υπόβαθρο ιδεολογίας κάνουν την διαφορά… Η συμμετοχή του άξονα SA/HA θα φέρει έναν θρησκευτικό φανατισμό….

Ο Admetos και το τέλος εποχής: «Plaudite, amici, comedia finita est!» Αύγουστος

Η φράση αυτή ανήκει στον Ρωμαίο Αυτοκράτορα Αύγουστο και σημαίνει «Χειροκροτείστε φίλοι μου,  κωμωδία τέλειωσε». Ο Admetos θα έχει μερικά ένα μπες-βγες από τους Διδύμους στον Ταύρο και αντίστροφα Η «επαφή» του με τον άξονα CU/AP δείχνει ένα εμπόδιο στην ανάπτυξη κάποιων εμπορικών συμφωνιών ενώ η συμμετοχή του άξονα ZE/KR σηματοδοτεί απρόσμενες εξελίξεις από άτομα που έχουν έναν «περίεργο» χαρακτήρα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ανταγωνισμό και κόντρα μέχρι εσχάτων. Από 31/5/2017  θα φέρει αύξηση των κατασταλτικών μέτρων και των απαγορεύσεων και αυτό θα προκαλέσει αντιστάσεις με σθένος, συμφωνίες και συμβάσεις παύουν να λειτουργούν και να ισχύουν αλλά και οικονομικά ζητήματα που θα είναι προϊόν οφθαλμαπάτης. Ζητήματα με χρηματιστήρια, τράπεζες και εμπόριο…

Κλείνοντας να θυμάστε αυτό που σηματοδοτεί για το 2017 και για τους ηγέτες και τους ηγετίσκους:

 «Ένα αφεντικό προκαλεί φόβο, ένας ηγέτης εμπιστοσύνη. Ένα αφεντικό κατηγορεί, ένας ηγέτης καλύπτει τα λάθη. Ένα αφεντικό τα ξέρει όλα, ένας ηγέτης κάνει ερωτήσεις. Ένα αφεντικό κάνει τη δουλειά αγγαρεία, ένας ηγέτης διασκέδαση. Ένα αφεντικό νοιάζεται για τον εαυτό του, ο ηγέτης για την ομάδα.» Tony Robbins

Karl-Heinz Ottinger ©2017
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή καθ’ ολοκληρίαν ή τμηματικά
Χωρίς να αναφέρεται η πηγή προέλευσης

Δημοσίευση σχολίου

Εξαιρετικό πρώτο μέρος.Η τελευταία << βόμβα>> που έριξες σχετικά με το € θα διευκρινιστεί στις 29/12 ;;;

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget