Karl Heinz Ottinger Αστρολογικές επιτυχίες 2014

Εχουμε μπει στο 2015 και οι επιτυχιες στις αστρολογικες προβλεψεις απο τον KARL HEINZ OTTINGER συνεχιζονται... Το astrology θυμάται ορισμένες από τις προβλέψεις
του 2014 που φιλοξενήθηκαν στις σελίδες του και επιβεβαιώθηκαν από τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον κόσμο
Χρόνια πολλά! Το 2014 σε λίγο θα δώσει τη θέση του στο νέο έτος κι εμείς ευχόμαστε ολόψυχα «Καλή Χρονιά!», με υγεία, αγάπη, προσωπική ευτυχία και δημιουργικότητα.

Με μια γερή δόση αισιοδοξίας παρακολουθήσαμε μια χρονιά να ολοκληρώνει την αποστολή της και μια σειρά γεγονότων να κλείνουν τον κύκλο τους. Είναι μια καλή στιγμή για απολογισμό και ευχαριστίες, δεν νομίζετε; Το astrology.gr ευχαριστεί όλες τις φίλες και τους φίλους του για την μεγάλη και διαπιστωμένη σας αγάπη και στήριξη, από την πρώτη κιόλας στιγμή που ξεκίνησε το ταξίδι του στο ελληνικό ιντερνετικό τοπίο.

Από την πλευρά μας αισθανόμαστε μεγάλη υπερηφάνεια για την ακρίβεια των προβλέψεων που φιλοξενήθηκαν στα άρθρα μας.

Την αρχή με τις επιβεβαιωμένες προβλέψεις κάνουμε σήμερα με τον αρθρογράφο μας Karl Heinz Ottinger, ο οποίος μας βοηθά να θυμηθούμε ορισμένα από τα σημαντικότερα γεγονότα που προέβλεψε με εξαιρετική ακρίβεια.Αστρολογική επικαιρότητα, 11/1

Αστρολογική επιβεβαίωση! Εντάλματα σύλληψης για ύποπτα δάνεια
Δέκα τουλάχιστον εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί με εντολή της εισαγγελέως κατά της διαφθοράς, Ελένης Ράικου, για «ύποπτα» δάνεια που δόθηκαν από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε επιχειρηματίες και εφοπλιστές. Η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου για την Ελλάδα δείχνει ότι θέματα δικαιοσύνης θα βρίσκονται στην επικαιρότητα, γεγονός που είχαμε υποδείξει στα Σεληνιακά Φαινόμενα Ιανουαρίου.

Αστρολογική επιβεβαίωση! Κατηγορίες για «σχέσεις» ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία
«Ίσως τα κόμματα της αριστεράς δεχτούν λάσπη για ζητήματα οπλισμού και τρομοκρατίας» γράφουμε στους Χρησμούς Ιανουαρίου. Ένα 24ωρο μετά την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού η Νέα Δημοκρατία έβγαλε ανακοίνωση κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάνοντας λόγο για «γνωστές θέσεις και σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία».


Αστρολογική επικαιρότητα, 16/1

Αστρολογική επιβεβαίωση! Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός στο γραφείο του Γ. Μιχελάκη
Εμπρηστικός μηχανισμός, αποτελούμενος από γκαζάκια, ανεφλέγη την Τρίτη, 14/1, λίγο πριν τις 11:30 το βράδυ, στην είσοδο του πολιτικού γραφείου του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη. Στο σημείο έφτασε δύναμη της πυροσβεστικής, ενώ έρευνες για την τοποθέτηση του μηχανισμού από αγνώστους διενεργεί η κρατική ασφάλεια. Στα Σεληνιακά Φαινόμενα Ιανουαρίου γράφουμε ότι στη διάρκεια του μήνα προμηνύονται εμπρησμοί κρατικών κτηρίων ή πολιτικών εγκαταστάσεων.


Αστρολογική επικαιρότητα, 28/1

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Το ναυάγιο στο Φαρμακονήσι & Υπόθεση «Ξηρός»
Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιανουαρίου γράφουμε ότι η χώρα μας θα γίνει πάλι «Breaking news». Στην παράγραφο γεγονότα «γενική εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο» γράφουμε ότι τον Ιανουάριο πολύ πιθανόν να υπάρξουν «ναυάγια, θαλάσσιες μάχες ή συγκρούσεις...» και είχαμε την τραγωδία στο Φαρμακονήσι που έχει πάρει διεθνείς διαστάσεις. Στην ίδια παράγραφο γράφουμε ότι τον Ιανουάριο θα μας απασχολήσουν φαινόμενα τρομοκρατίας και μηνύματα που θα σοκάρουν ενώ στην παράγραφο «Η Νέα Σελήνη και η επιρροή της στην Ελλάδα» γράφουμε για έναν μήνα που στην επικαιρότητα θα βρεθούν θέματα που σχετίζονται με το δικαστικό σύστημα. Κάποιος θα επιχειρήσει ένα «ματωμένο» μήνυμα διαμαρτυρίας γράφουμε λίγο πιο κάτω στην αλληλουχία Νέας Σελήνης και όλα μαζί έδωσαν το στίγμα τους για την «Υπόθεση Ξηρού» που περικλείει, την τρομοκρατία, την ευθύνη του δικαστικού συστήματος και το μήνυμα «καταγγελίας», απειλής για αγώνα με ποταμό αίματος του Χριστόδουλου Ξηρού που δεν απασχόλησε μόνο τη χώρα μας άλλα έκανε το γύρω του κόσμου.

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Διάκριση για την Αντέλ Εξαρχόπουλος & ο ομογενής που «τρέλανε» την Apple
Το βραβείο της καλύτερης νέας ηθοποιού για τον ρόλο της στην ταινία «Blue is the Warmest Color» πήρε η Ελληνικής καταγωγής Αντέλ Εξαρχόπουλος ενώ η Apple αγόρασε την εφαρμογή SnappyCam για iPhone του 35χρονου ομογενή εφευρέτη, Γιάννη Παπανδριόπουλο γεμίζοντας την Ελλάδα με καμάρι για ένα ακόμη παιδί της που μεγαλουργεί στο εξωτερικό. Στα Σεληνιακά φανόμενα του Ιανουρίου στην παράγραφο «Η Πανσέληνος και η επιρροή της στην Ελλάδα) γράφουμε «Δεν αποκλείεται να έχουμε βράβευση ή ασυνήθιστη επιτυχία σε καλλιτεχνικό, αθλητικό ή επιστημονικό επίπεδο ατόμου ή ομάδας που προέρχεται από την Ελλάδα. Η χώρα μας μπορεί να τρώει τα παιδιά της αλλά όσα της ξεφεύγουν μεγαλουργούν».

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Παραίτηση Δένδια και Αθανασίου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ
Στην παράγραφο «Νέα Σελήνη και η επιρροή της στην Ελλάδα» στο άρθρο Σεληνιακά Φαινόμενα Ιανουαρίου γράφουμε ότι «κάποιοι ίσως ζητήσουν αλλαγή υπουργού...» και τέθηκε θέμα παραίτησης των υπουργών Προστασίας του πολίτη, Νίκου Δένδια και Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου από τον εκπρόσωπο Τύπου τουΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη που μίλησε για «μεγάλες πολιτικές ευθύνες» που βαραίνουν την κυβέρνηση σχετικά με την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού υποστηρίζοντας ότι «Δεν πρόκειται για μια κλασικού τύπου απόδραση» αλλά όπως διευκρίνισε «Θα έλεγα (πως πρόκειται) για διευκόλυνση να αποδράσει».


Αστρολογική επικαιρότητα, 4/2

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Συμφώνησαν Ζώης – Πολύδωρας για τον ΠΑΤ.ΣΥ
Καλέ μου αναγνώστη, ο Φλεβάρης ήρθε να μας επιβεβαιώσει, αφού κάποια πράγματα εξελίσσονται σαν το γάργαρο νερό μέσα σε ρυάκι. Θα ξεκινήσουμε από τα Σεληνιακά Φαινόμενα του Φεβρουαρίου που γράφαμε ότι η Νέα Σελήνη στις 30/1 προεικονίζει «προβλήματα με συμμαχίες που τείνουν να δημιουργηθούν και να αλλάξουν οικονομικές και πολιτικές ισορροπίες». Ο Β. Πολύδωρας και Χ. Ζωής αποφάσισαν να συνεργαστούν και να κάνουν κοινή κάθοδο σε ευρωεκλογές και περιφερειακές εκλογές.

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Βρέθηκε κινητή γιάφκα στο Παλαιό Φάληρο
Στους Χρησμούς του Φεβρουαρίου για την Ελλάδα, γράφουμε ότι αυτόν τον μήνα όπως υποδεικνύει ο υποθετικός πλανήτης Βουλκάνους ίσως αποκαλυφθούν γιάφκες και οπλοστάσια όπως και έγινε. Το απόγευμα του Σαββάτου, εντοπίστηκε βαρύς οπλισμός μέσα σε κλεμμένο Ι.Χ στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Πιο συγκεκριμένα σε ασημί Opel Astra που έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας βρέθηκαν 4 βλήματα RPG με ισάριθμους προωθητικούς μηχανισμούς, ένας εκτοξευτήρας, 4 αμυντικές χειροβομβίδες τύπου F1 με ισάριθμους πυροδοτικούς μηχανισμούς, 3 καλάσνικοφ με 7 γεμιστήρες, σφαίρες και δυο κοντάκια, καθώς και γάντια και κουκούλες.


Αστρολογική επικαιρότητα, 6/2

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Ο αιφνίδιος θάνατος του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (δημοσιότητα, σοκ) στην 10η μοίρα (πρόσωπα καταξιωμένα) στις 30/1 προϊδέαζε για ένα θάνατο που θα σοκάρει, δεδομένου ότι ο Ουρανός (ξαφνικό γεγονός) που είναι κυβερνήτης του Υδροχόου βρίσκεται σε κοσμικό επίπεδο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (θάνατος). Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Φεβρουαρίου στην παράγραφο «γενική εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα» γράφουμε ότι η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο «ίσως βγάλει απώλεια προσώπου που στον χώρο στον οποίο δραστηριοποιείται θεωρείται μεγάλο όνομα». Σοκ έχει προκαλέσει ο αιφνίδιο θάνατος του βραβευμένου με Όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, στους απανταχού σινεφίλ που στο πρόσωπό του αναγνώριζαν έναν από τους κορυφαίους ηθοποιούς στα χρονικά της Υποκριτικής.

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Σύλληψη-Αποφυλάκιση Άγγελου Φιλιππίδη
Για μια φυλάκιση ή παράτυπη αποφυλάκιση που θα θεωρηθεί σκάνδαλο γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα Φεβρουαρίου στην παράγραφο για την επιρροή της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο σε σχέση με το προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδος. Πράγμα που επιβεβαιώνει η υπόθεση του Άγγελου Φιλιππίδη που κατηγορείται για το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Φυλακίστηκε στην Κωνσταντινούπολη βάσει διεθνούς εντάλματος και αποφυλακίστηκε από τις τουρκικές αρχές με το σκεπτικό ότι δεν είχε προηγηθεί ποινική δίωξη εις βάρος του. Η αποφυλάκισή του θεωρήθηκε παράτυπη και όπως ανέφερε το ΑΠΕ-ΜΠΕ πως δεν είναι σαφές από δικονομικής απόψεως γιατί μετά την αποφυλάκιση του μεταφέρθηκε στο Τμήμα Αλλοδαπών. Τελικώς, χάρη στην μάχη που έδωσαν οι Ελληνικές Αρχές, οι Τουρκικές τον απέλασαν και πλέον κρατείται στη ΓΑΔΑ, περιμένοντας την απολογία του τη Δευτέρα


Αστρολογική επικαιρότητα, 10/2

Αστρολογική επιβεβαίωση! Σε δύσκολη η θέση οι ΗΠΑ έναντι της Ε.Ε. από υποκλαπείσα συνομιλία
Τηλεφωνική συνομιλία αμερικανών αξιωματούχων η οποία κατά τα φαινόμενα υπεκλάπη έχει φέρει τις ΗΠΑ σε ιδιαίτερη δύσκολη θέση. Πιο συγκεκριμένα σε ηχητικό ντουκουμέντο που αναρτήθηκε στο You Tube ακούστηκε να λέει η Αμερικανίδα βοηθός υπουργός Εξωτερικών, Βικτώρια Νούλαντ «Γ... την Ευρώπη» για τις ταραχές στην Ουκρανία σε μια εμφανή απογοήτευση με την ΕΕ, επειδή δεν συμβάδισε με τις ΗΠΑ στις απειλές για κυρώσεις προς τους ουκρανούς ηγέτες, στην περίπτωση που καταλύσουν βίαια τις διαδηλώσεις. Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Φεβρουαρίου γράφαμε «Την 10η μοίρα του Υδροχόου την αποκαλώ «η μοίρα του Τηλέμαχου» καθότι γεγονότα και πρόσωπα θα «βάλουν» από μακριά (τηλε) ή εξ αποστάσεως, φέρνοντας ξαφνικές και μη αναμενόμενες ταραχές. Ίσως «θιγούν» ή «πληχθούν» πρόσωπα που έχουν την ιδιότητα του αρχηγού, του προέδρου, του ιθύνοντα, του επόπτη, που θεωρούνται υπεράνω πάσης υποψίας ή στο χώρο τους θεωρούνται πραγματικοί τιτάνες». Επίσης, στην παράγραφο «γενική εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο» γράφουμε για προβλήματα που προκαλούνται από διαρροή πληροφοριών.


Αστρολογική επικαιρότητα, 20/2

Αστρολογική επιβεβαίωση! ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ δεν πληρώνουν τα δάνεια τους
Η Πανσέληνος της 15ης Φεβρουαρίου όπως είχαμε γράψει και στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Φεβρουαρίου προεικόνιζε «ειδήσεις που σχετίζονται με οικονομικά θέματα και θα φέρουν τα πάνω – κάτω ενώ θα δημιουργηθούν πλείστα ερωτήματα για τα καθαρά χέρια κάποιων». Μετά το σκάνδαλο για την απάτη ύψους 9 εκατ. ευρώ της Μ.Κ.Ο ο κ. Αλμούνια αποκάλυψε ότι τα δύο κόμματα που συγκυβερνούν και παίρνουν συνεχώς επαχθή μέτρα για όσους καθυστερούν ή δεν έχουν πια τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουν τα δάνεια τους, με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς, από τον Ιανουάριο του 2013 δεν έχουν δώσει για τα δάνεια τους ούτε...cent!


Αστρολογική επικαιρότητα, 24/2

Αστρολογική επιβεβαίωση! Ουκρανία στο χείλος της αβύσσου
Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Φεβρουαρίου στην παράγραφο «Πανσέληνος στον Λέοντα» γράφουμε: «ειδήσεις από το εξωτερικό δημιουργούν σάλο ίσως γιατί θα δείχνουν νέες συνθήκες που δρομολογούνται κάτω από περίεργες περιστάσεις». Μετά από 77 νεκρούς και την Ουκρανία να είναι στα πρόθυρα εμφυλίου ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανούκοβιτς, ανακοίνωσε πρόωρες προεδρικές εκλογές γνωστοποιώντας παράλληλα την έναρξη διαδικασίας για τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας.


Αστρολογική επικαιρότητα, 26/2

Αστρολογική επιβεβαίωση! Ουκρανία: Εμφύλιος, επανάσταση ή πραξικόπημα
Τα βλέμματα όλου το κόσμου συνεχίζουν να είναι στραμμένα στην Ουκρανία. Τι ακριβώς συμβαίνει; Εμφύλιος, επανάσταση ή πραξικόπημα; Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Φεβρουαρίου γράφουμε ότι αυτό τον μήνα λόγω του ότι η Νέα Σελήνη συνέβη στον Υδροχόο στην 10η μοίρα (φύσης Αιγόκερω) θα απασχολήσουν ζητήματα εξουσίας, ηγετών και κυβερνήσεων ενώ στην παράγραφο «γενική εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμια επίπεδο» ότι προεικονίζονται.. πραξικοπήματα! Αν και από την πλευρά, της αντιπολίτευσης της Ουκρανίας και της Ε.Ε υποστηρίζεται ότι η άρνηση υπογραφής σύνδεσης της Ουκρανίας με την Ε.Ε το περασμένο Νοέμβρη ξεκίνησε μια αυθόρμητη, ειρηνική επανάσταση η οποία πέτυχε την «παραίτηση» του νόμιμα εκλεγμένου προέδρου της χώρας, Β. Γιανούκοβιτς, η αστρολογική μου εκτίμηση δεν συμπίπτει αλλά ήρθε να επιβεβαιωθεί από αυτή της πρώην Ουκρανικής κυβέρνησης και της Ρωσίας που υποστηρίζουν ότι πρόκειται.. για πραξικόπημα!


Αστρολογική επιβεβαίωση! Προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία
Στην Aστρολογική Eπικαιρότητα της 7/3 γράφουμε «Αμερική μην τα βάζεις με τη Ρωσία» και στο τέλος τους άρθρου γράφουμε «. Στο επόμενο διάστημα, ο διελαύνων Ποσειδώνας θα βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Κρόνου/Ουρανού που ερμηνεύεται ως εξής: Ξαφνική διχοτόμηση (της Ουκρανίας) για λόγους που θα είναι προσχηματικοί. Επιπλέον, από το 2012 πρώτα εδώ στο astrology.gr στο άρθρο «Ο Κρόνος στο Σκορπιό: Οι χρησμοί» του για την Ελλάδα και τον κόσμο» διαβάσατε ότι ο Κρόνος στον Σκορπιό σε παγκόσμιο επίπεδο φέρνει... «ζητήματα με σύνορα».Αστρολογική επικαιρότητα, 1/3

Αστρολογική επιβεβαίωση! Η Ρώμη στο χείλος της χρεοκοπίας
Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Φεβρουαρίου στην παράγραφο «γενική εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο» γράφουμε ότι «Ίσως προκύψουν ειδήσεις σοκ σχετικά με την οικονομική επάρκεια και την λειτουργία τράπεζας, μεγάλης εταιρίας, κράτους ή πόλης». Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε «δεύτερο Ντιτρόιτ» κινδυνεύει να εξελιχθεί η Ρώμη με τα χρέη να την πνίγουν. Με χρηματοδοτικό κενό ύψους 816 εκατ. ευρώ ο δήμος της Ρώμης βρίσκεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο στάσης πληρωμών, περικοπών και αύξησης των φόρων.


Αστρολογική επικαιρότητα, 12/3
Αστρολογική Επιβεβαίωση! Σπάει στα δύο η ΔΕΗ
Για διάλυση εταιρείας ή απώλειες σε σχέση με τον ηλεκτρισμό γράφαμε εδώ στο astrology.gr ότι φέρνει ο Ουρανός για το 2014, στο άρθρο «Ελλάδα, το 2014 θα μπουν οι βάσεις για να αλλάξει η χώρα» και όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Περιβάλλοντος κλειδώνει η διαδικασία πώλησης της "μικρής ΔΕΗ" μέσω διεθνούς διαγωνισμού. Το σχετικό νομοσχέδιο για τη μικρή ΔΕΗ τίθεται σε διαβούλευση έως τις 14 Μαρτίου και προβλέπει το σπάσιμο της ΔΕΗ σε δυο εταιρίες με σκοπό την απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας μέσα από την αποκρατικοποίηση, σε πρώτη φάση του 30%.


Αστρολογική επικαιρότητα, 17/3
Αστρολογική Επιβεβαίωση! Στην Ουκρανία ανέλαβε ναζιστική κυβέρνηση
Το 2011 εδώ στο astrology.gr στο άρθρο «Η Διεθνής Οικονομία σε κίνδυνο» γράφαμε ότι ο Ουρανός στον Κριό ευθύνεται για πολέμους και όξυνση των κοινωνικών εντάσεων με συχνό αποτέλεσμα την άνοδο στην εξουσία... ακραίων πολιτικών σχηματισμών. Τρία χρόνια μετά, τον Φεβρουάριο του 2014 επιβεβαιωνόμαστε! Μετά την αποπομπή Γιανουκόβιτς, στην Ουκρανία ανέλαβε ακροδεξιά ναζιστική κυβέρνηση!


Αστρολογική επικαιρότητα, 18/3
Αστρολογική επιβεβαίωση! Ιερέας εξαπατούσε άνεργους τάζοντας τους δουλειά
Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαρτίου γράφουμε «Η Νέα Σελήνη σε σχέση με τον γενέθλιο αστρολογικό χάρτης της Ελλάδος, λόγω του ότι συμβαίνει στον 9ο οίκο δείχνει ότι στο προσκήνιο θα βρεθούν θέματα δικαιοσύνης, (νόμων, αγωγών, ενταλμάτων, ανακριτών, εισαγγελέων) και πρόσωπα ιδιαίτερα με κάποιο αξίωμα (πολιτικό, θρησκευτικό, στρατιωτικό, διοικητικό) ή τίτλο θα βρεθούν αντιμέτωποι με αυτή.». Όπως έγινε γνωστό, ιερέας από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης συνελήφθη κατηγορούμενος ως "εγκέφαλος" σπείρας απατεώνων που έταζαν δουλειά σε δεκάδες άνεργους πολίτες.


Αστρολογική επιβεβαίωση! Κλιμακώνεται η πολεμική ένταση στην Ουκρανία
Αρνείται να αποχωρήσει ειρηνικά από την Κριμαία η Ουκρανία και απορρίπτει το ρωσικό τελεσίγραφο να αποχωρήσουν οι μονάδες της μέχρι τις 21 Μαρτίου από το ρωσικό πια έδαφος σύμφωνα μετά το δημοψήφισμα της Κριμαίας. Οι εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο είναι καταιγιστικές και οι αστρολογικοί πλανητικοί σχηματισμοί έχουν υποδείξει νωρίτερα τι μέλλει γενέσθαι. Στο άρθρο «Οικονομικές και γεωπολιτικές εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο» που αναρτήθηκε εδώ astrology.gr στις 3/1/2013 διαβάσατε ότι το «τα έτη 2013 και 2014 μέλλουν να είναι δύο συνταρακτικές χρονιές με οικονομικές δοκιμασίες, πολεμικές εντάσεις και γεωπολιτικές – κλιματολογικές αλλαγές που έρχονται να συνθέσουν ένα πολυσύνθετο παζλ για δυνατούς λύτες» και επιπροσθέτως ότι «Ο Κρόνος μέσα από τον Σκορπιό επιπλέον δείχνει αλλαγές συνόρων και γεωπολιτικών συσχετισμών λόγω ζητημάτων υπεδάφους ή προϊόντων που βγαίνουν από αυτό» και σε όλα επιβεβαιωνόμαστε!


Αστρολογική επικαιρότητα, 20/3

Αστρολογική επιβεβαίωση! Νεκρός από πυρά ελεύθερου σκοπευτή στην Κριμαία
Λίγες ώρες αφού ο Β. Πούτιν έβαλε την «σφραγίδα» στην προσάρτηση της Κριμαίας, υπογράφοντας την ενσωμάτωσή της στη Ρωσική ομοσπονδία, σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο στη Σεβαστούπολη με έναν νεκρό από ελεύθερο σκοπευτή! Ο Ουκρανός πρωθυπουργός, Αρσένι Γιατσενιούκ υποστήριξε ότι υπαίτια είναι η Ρωσία και ότι η σύγκρουση «περνά από το πολιτικό στο στρατιωτικό επίπεδο». Ωστόσο, η Ρωσία υποστήριξε ότι «δικοί μας ήταν τα θύματα στην Συμφερούπολη» και το Russia Today υπαινίσσεται προβοκάτσια. Με βάση τις αστρολογικές εκτιμήσεις που σας παρέθεσα την ημέρα του δημοψηφίσματος στην Κριμαία προκύπτει το δεύτερο. Συγκεκριμένα, στην αστρολογική επικαιρότητα της 16η Μαρτίου είχαμε γράψει ότι η Πανσέληνος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, ενεργοποιεί στο ωροσκόπιο της Ουκρανίας την εξίσωση Άρης = Ζευς / Κρόνος υποθετικός που μιλά για κρατική επέμβαση και αυταρχική δράση για να επιβληθεί κάτι σιωπηρά και υποδεικνύει θωρακισμένα σκάφη, πολεμικές μηχανές και... άριστους σκοπευτές.


Αστρολογική επικαιρότητα, 26/3
Αστρολογική επιβεβαίωση! Σκάνδαλο με πακέτο ναρκωτικών που είχε προορισμό το Βατικανό!
Τελωνειακοί υπάλληλοι στο αεροδρόμιο Λάιπζιγκ-Χάλε της Γερμανίας εντόπισαν ποσότητα κοκαΐνης, που είχε αποσταλεί από τη Νότια Αμερική με προορισμό το Βατικανό. Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild η κοκαΐνη, η αξία της οποίας υπολογίζεται στα 40.000 ευρώ, ήταν σε υγρή μορφή, τοποθετημένη μέσα σε 14 προφυλακτικά. Στα Σεληνιακά φαινόμενα του Μαρτίου στην παράγραφο «γενική εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο» γράφουμε ότι η Πανσέληνος του Μαρτίου υποδεικνύει ότι θα έρθουν στο φως σκάνδαλα με φιλανθρωπικά ή εκκλησιαστικά ιδρύματα.

Αστρολογική επιβεβαίωση! Υποστράτηγος φεύγει από το στρατό για οικονομικούς λόγους
Ζητήματα που σχετίζονται ή προκύπτουν μέσα στον στρατό υποδεικνύει το Μεσουράνημα της Πανσελήνου ως προς τον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος διαβάσατε στο astrology.gr, στο άρθρο, Σεληνιακά Φαινόμενα Μαρτίου, και τα λόγια του απερχόμενου υποδιοικητή της Ι Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγου Ιωάννη Τσακνή, εκφράζουν με τον πιο εμφατικό τρόπο τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στις ένοπλες δυνάμεις: «Δεν φεύγω γιατί σταμάτησα να κάνω αυτό που αγαπώ αλλά γιατί με αναγκάζουν οι οικονομικές συγκυρίες». Η προαγωγή του κ. Τσακνή σε Υποστράτηγο τον υποχρέωσε να μετακινηθεί οικογενειακά από τη Νάουσα, όπου διέμενε μόνιμα, σε άλλο σχηματισμό (Αθήνα, Θεσσαλονίκη), αδυνατώντας να αντεπεξέλθει στα έξοδα που συνεπάγονταν. Φανερά απογοητευμένος για τον εξαναγκασμό του αλλά και τον υλικό και ηθικό εξευτελισμό που υφίστανται οι Έλληνες ένστολοι τόνισε ότι: «Αν ήταν να επιλέξω από την αρχή το τι θα γινόμουν στη ζωή μου θα επέλεγα και πάλι το λειτούργημα του αξιωματικού».


Αστρολογική επικαιρότητα 15/4

Αστρολογική επιβεβαίωση! Τουλάχιστον 35 νεκροί από έκρηξη σε σταθμό λεωφορείων
Τουλάχιστον 35 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη που σημειώθηκε εχτές το πρωί, 14 Απριλίου, σε σταθμό λεωφορείων στα περίχωρα της πρωτεύουσας της Νιγηρίας, της Αμπούζα. Πρόκειται για την πρώτη τόσο μεγάλη επίθεση που σημειώνεται κοντά στην πρωτεύουσα της Νιγηρίας τα τελευταία δύο χρόνια . Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη της ευθύνης αλλά οι υποψίες στρέφονται προς την ένοπλη ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ. Θυμάστε τι διάβασατε από την Κυριακή το βράδυ στο astrology.gr στην Αστρολογική επικαιρότητα της 14/4 «Ξεκινά σήμερα η Εβδομάδα των Παθών και με τον Ερμή να βρίσκεται σε δυσαρμονικές όψεις τόσο με τον Ουρανό όσο και τον Πλούτωνα, τρομοκρατικές και βομβιστικές ενέργειες σε δρόμους, χώρους άθλησης, εκπαίδευσης αλλά και σε μέσα μαζικής μεταφοράς πάσης φύσεως είναι πιθανές.».


Αστρολογική επικαιρότητα, 25/4

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Ναυάγιο δυτικά της Κρήτης
«Τον Απρίλιο θα υπάρχει ένα κλίμα απογοήτευσης ενώ θα απασχολήσουν ναυάγια, πνιγμοί, θαλάσσιες επιχειρήσεις» γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Απριλίου. Μετά το ναυάγιο στην Ν. Κορέα που συγκλόνισε τους Έλληνες όπως και όλο τον κόσμο, φορτηγό πλοίο βυθίστηκε στα δυτικά της Κρήτης. Πρόκειται για το πλοίο Ag-Marina με σημαία Τόγκο στο οποίο επέβαιναν συνολικά επτά άτομα πλήρωμα, πιθανόν Ρώσοι. Τέσσερα άτομα έχουν περισυλλέγει, ενώ αγνοούνται τρία ακόμη. Στις έρευνες συμμετέχουν ένα ελικόπτερο σούπερ πούμα, ένα σκάφος του λιμενικού και τέσσερα φορτηγά πλοία.Αστρολογική επικαιρότητα, 30/4

Αστρολογική επιβεβαίωση! Η Αμερική αντιμέτωπη με τη μανία της φύσης – Φονικό πέρασμα ανεμοστρόβιλων.
Χάος και πένθος στις ΗΠΑ που δοκιμάζονται από σφοδρότατους ανεμοστρόβιλους. Συνολικά 49 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε περιοχές που απειλούνται από τους ανεμοστρόβιλους, το 1,4 εκατομμύριο μεταξύ αυτών στις περιοχές υψηλού κινδύνου. 26 άνθρωποι ως τώρα έχασαν τη ζωή τους από τη φονική μανία τους ενώ όπως είπε στο CNN, ο δήμαρχος της Βιλόνια στο Άρκανσο «Επικρατεί χάος». Το 2011 στο άρθρο «Παγκόσμιες εξελίξεις – Η «περπατησιά» των αργών πλανητών» για τις ΗΠΑ μεταξύ άλλων γράφαμε ότι «Η Αμερική έχει για μια τετραετία να προσβάλλονται οι σημαντικότεροι άξονες της με ουσιαστικά τοπικά προβλήματα και έκρηξη της εγκληματικότητας αλλά κυρίως... την μανία της φύσης!».


Αστρολογική επικαιρότητα, 3/5

Αστρολογική επιβεβαίωση! Ελικόπτερα κατερρίφθησαν στην Ουκρανία
Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου στην παράγραφο «Γενική εκτίμηση – Γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο» γράφουμε «Παράλληλα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κατάρριψης αεροσκάφους ή εκτόξευσης ρουκετών...». Σε ανακοίνωση, που εκδόθηκε από το υπουργείο Άμυνας στο Κίεβο, κατά την επιδρομή που εξαπέλυσαν χθες τα χαράματα ουκρανικά στρατεύματα για να ανακαταλάβουν το Σλαβιάνσκ από τους φιλορώσους, περικυκλώνοντας την πόλη και στέλνοντας στρατιωτικά ελικόπτερα, δύο εξ αυτών κατερρίφθησαν με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας πιλότος και δύο στρατιώτες.«Τα ελικόπτερα κατερρίφθησαν από αγνώστους που χρησιμοποίησαν φορητούς εκτοξευτήρες ρουκετών.» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.Αστρολογική Επιβεβαίωση! Απρίλης, ο μήνας που δολοφονίες ξαναήρθαν στο φως της δημοσιότητας
«Η ανάδρομη φορά του Κρόνου δείχνει ότι θα απασχολήσουν ή θα έρθουν στο προσκήνιο δολοφονίες που έχουν ήδη γίνει» γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Απριλίου. Δολοφονίες όπως της αστρολόγου, Νατάσσας Λιβάνη που βρέθηκε νεκρή κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου του συντρόφου της, του 30χρονου ενεχυροδανειστή στη Δάφνη που βρέθηκε νεκρός και δεμένος πριν από έναν χρόνο στο σπίτι του, τη δολοφονία του βαρυποινίτη τον προηγούμενο μήνα στις φυλακές στο Μαλανδρίνο όπως και μια υπόθεση τριπλής δολοφονίας που στοίχειωνε επί 13 χρόνια τη Θάσο και η οποία λύθηκε χάρη σε μια χτένα ξαναβρέθηκαν τον Απρίλιο στο προσκήνιο.


Αστρολογική επικαιρότητα, 5/5

Αστρολογική επιβεβαίωση! Η ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε τρία μέλη της διεθνούς συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες»
Στους Χρησμούς Μαΐου για την Ελλάδα γράφουμε ότι «Ο προοδευμένος Άρης μιλά για μεγάλη επιτυχία της αστυνομίας» και η Ασφάλεια Αττικής έπιασε τρία μέλη της περιβόητης συμμορίας Σέρβων, «Ροζ Πάνθηρες» που θεωρείται ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος των διωκτικών Αρχών διεθνώς, για κλοπές τεράστιας αξίας, κοσμημάτων και έργων τέχνης. Οι τρεις συλληφθέντες είναι Σέρβοι υπήκοοι και σύμφωνα με εκτιμήσεις, η συνολική λεία από τις ληστείες που έχουν κάνει παγκοσμίως οι «Ροζ Πάνθηρες», ανέρχεται στα 380 εκατ. λίρες, καθώς και ότι είναι η συμμορία που βρίσκεται πίσω από την κλοπή κοσμημάτων αξίας 103 εκατ. ευρώ στο ιστορικό ξενοδοχείο Carlton των Καννών.


Αστρολογική επικαιρότητα, 9/5

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Ένταση στη θάλασσα της Νότιας Κίνας Εμβολισμούς και τορπιλισμούς γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου ότι θα έχουμε αυτόν τον μήνα και Κινέζικα πλοία, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της κυβέρνησης του Βιετνάμ, εμβόλισαν σκόπιμα δύο Βιετναμέζικα σκάφη, την Κυριακή, 4 Μαΐου 2014. Οι δύο χώρες, οι οποίες είχαν εμπλακεί σε σύντομο πόλεμο το 1979, διαφωνούν για την οριοθέτηση των χωρικών υδάτων στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας.

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Εκλογές στα Πανεπιστήμια με ξύλο και αρπαγή κάλπης
Προβλήματα με κάλπες και χώρους αποθήκευσης εγγράφων γράφουμε στους Χρησμούς του Μαΐου ότι προεικονίζει ο υποθετικός πλανήτης Άδης και στις φοιτητικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, άγνωστοι εισέβαλαν και πήραν τρεις κάλπες που στη συνέχεια τις έκαψαν. Καταγγελίες υπήρξαν σχετικά με κλεμμένες κάλπες, βανδαλισμούς και ξυλοδαρμούς φοιτητών από εξωπανεπιστημιακούς στην ΑΣΟΕΕ με την ΠΑΣΠ-ΑΣΟΕΕ κάνει λόγο για «εκλογές βίας και τρομοκρατίας με εντολή Σαμαρά» ενώ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «η εκλογική διαδικασία στο μεγαλύτερο σύλλογο φοιτητών της χώρας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ήταν ήδη φανερό από το μεσημέρι ότι κάποιοι δεν άντεχαν τη δημοκρατική αποτύπωση του στίγματος της φοιτητικής βούλησης».


Αστρολογική επικαιρότητα, 16/5

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Ανακάλυψαν το ναυάγιο του πλοίου του Κολόμβου
«Πιθανές είναι ανακαλύψεις και εξερευνήσεις στο υδάτινο στοιχείο» γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου στην παράγραφο «Μια πρώτη εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο». Μετά από 500 χρόνια, οι αρχαιολόγοι υποστηρίζουν ότι έχουν βρει το ναυαγισμένο πλοίο του Χριστόφορου Κολόμβου «Σάντα Μαρία» στο βυθό της θάλασσας, στα ανοιχτά της βόρειας ακτής της Αϊτής. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία είναι πολύ σημαντικά καθώς πρόκειται για τη σωστή θέση, σύμφωνα με αυτά που γράφει στο ημερολόγιό του ο Χριστόφορος Κολόμβος. Τα τοπικά ρεύματα συμφωνούν με τα ιστορικά στοιχεία για τον τρόπο που παρασύρθηκε το σκάφος προτού διαλυθεί, ενώ το αποτύπωμα του ναυαγίου συμφωνεί με το μέγεθος που πιθανολογείται πως είχε το πλοίο. Οι αρχαιολογικοί ερευνητές σε συνεργασία με την κυβέρνηση της Αϊτής συνεχίζουν να εργάζονται για την αρχαιολογική ανασκαφή του ναυαγίου.

Αστρολογική Επιβεβαίωση! FT: Το απόρρητο «Σχέδιο Ζ» για το Grexit
«Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14/5 στην 23η μοίρα του Σκορπιού προϊδεάζει αποκαλύψεις σχετικά με μυστικές ή σκοτεινές υποθέσεις και χρηματοπιστωτικά θέματα» γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου. Η επιβεβαίωση ήρθε από το δημοσίευμα των Financial Times, το οποίο αποκαλύπτει ότι από τα τέλη του 2011 μέχρι το 2012 εικοσιτέσσερις αξιωματούχοι κλήθηκαν να σχεδιάσουν μια «μυστική στρατηγική» με την ονομασία «Σχέδιο Ζ», στο πλαίσιο της οποίας, από τη μια θα εξετάζονταν οι επιπτώσεις μιας πιθανής εξόδου της Ελλάδος από το ευρώ και από την άλλη θα προετοιμαζόταν ένα πρόγραμμα δράσης.Αστρολογική επικαιρότητα, 15/5

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Σοκ και δέος στην Τουρκία: 205 ανθρακωρύχοι νεκροί
Εκρήξεις, θανάτους και δολοφονίες που θα σοκάρουν γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου ότι προεικονίζει σε παγκόσμιο επίπεδο η Πανσέληνος της 14/5 στον Σκορπιό, σε μοίρα που κυβερνάται από τον Ουρανό και τριήμερο πένθος κήρυξε η κυβέρνηση της Τουρκίας μετά το πολύνεκρο δυστύχημα που προκλήθηκε στο τουρκικό ανθρακωρυχείο (Σκορπιός) από έκρηξη (Ουρανός) εχθές στη δυτική επαρχία της Μανίσα. Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του υπουργού Ενέργειας της χώρας Τανέρ Γιλντίζ, τουλάχιστον 205 άνθρωποι σκοτώθηκαν και εκατοντάδες άλλοι παραμένουν παγιδευμένοι, προς το παρόν χωρίς καμία βοήθεια, στις υπόγειες στοές του ανθρακωρυχείου στο οποίο σημειώθηκε έκρηξη.

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ: Υπάρχει από το 2012 σχέδιο εξόδου της Ελλάδος από το ευρώ
«Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14/5 στην 23η μοίρα του Σκορπιού προϊδεάζει αποκαλύψεις σχετικά με μυστικές ή σκοτεινές υποθέσεις, χρηματοπιστωτικά θέματα...» γράφουμε στην παράγραφο «Μια πρώτη εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο» στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου και ο πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ ο Τίμοθι Γκάιτνερ αποκαλύπτει μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του «Stress Test» πως η Ευρώπη από το 2012 έχει στα χέρια της έτοιμο σχέδιο της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ για να το βάλει μπρος, όποτε επιθυμεί, κάτι που ο Γερμανός ομόλογός του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε του είχε ανακοινώσει σε γεύμα που είχαν οι δύο υπουργοί στο θέρετρο Sylt στη Βόρεια Θάλασσα, τα τέλη Ιουλίου του 2012. Επίσης, αναφέρει ότι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ζήτησαν από την αμερικανική κυβέρνηση να βοηθήσει στην ανατροπή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι το φθινόπωρο του 2011, σημειώνοντας πως οι ΗΠΑ αρνήθηκαν αλλά εξωτερικές πιέσεις οδήγησαν τελικά στις 11 Νοεμβρίου 2011 στην παραίτησή του από την πρωθυπουργία της Ιταλίας.


Αστρολογική επικαιρότητα, 17/5

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Η Πειραιώς μεγαλομέτοχος της MIG
Όπως γράφαμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου, «η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14/5 στην 23η μοίρα του Σκορπιού προεικονίζει θέματα που αφορούν αλλαγές που έχουν σχέση με το τραπεζικό σύστημα»: Μαθαίνουμε λοιπόν ότι η Τράπεζα Πειραιώς είναι ο νέος μεγαλομέτοχος της Marfin Investment Group (MIG), με ποσοστό 17,7%, μέσω ομολογιακού δανείου μετατρέψιμου σε μετοχές ύψους 250 εκατ. ευρώ. Η συμφωνία αυτή μεταξύ των δύο ομίλων ανοίγει τον δρόμο για συγχωνεύσεις εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε νευραλγικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπως είναι η ακτοπλοΐα, τα τρόφιμα, η υγεία.


Αστρολογική επικαιρότητα, 19/5

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Ευρωεκλογές: Άνοδος των αντιευρωπαϊκών και εθνικιστικών κόμματων
«Η είσοδος του Ουρανού στον Κριό σημαίνει πως ο Ουρανός (επανάσταση, αντιφάσεις και γενικά ακραίες καταστάσεις ) γίνεται mainstream»γράφαμε το 2011 στο άρθρο Ουρανός στον Κριό – Dennis the Menace, στο οποίο είχαμε επισημάνει ότι την «προηγούμενη φορά που ο Ουρανός βρέθηκε στον Κριό ήταν από τον Απρίλιο 1927 έως τον Μάρτιο του 1935 και πάνω στη «μαγιά» του Πλούτωνα στον Καρκίνο, πριμοδότησε την εγκαθίδρυση ολοκληρωτικού τύπου καθεστώτων (φασιστικά και κομμουνιστικά). Έτσι και από το Μάιο του 2010 ως το Μάρτιο του 2019 θα δούμε στην πολιτική σκηνή την άνοδο των άκρων και ως εκ τούτου μεγάλο ποσοστό του νέου ευρωκοινοβουλίου θα απαρτίζεται από εθνικιστικά, ακροδεξιά και αριστερά κόμματα ή όπως συνηθίζεται πλέον να τους αποκαλούν από «εθνικιστές και λαϊκιστές» ή «ευρωσκεπτικιστές».


Αστρολογική επικαιρότητα, 21/5

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Η «Χρυσή Αυγή» καταγγέλλει νοθεία μέσω twitter
Με δύο αναρτήσεις στο twitter η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει επιχείρηση νοθείας. Συγκεκριμένα, για το Δήμο Αθηναίων, για τον οποίο ο εκλογικός αναλυτής Ηλίας Ηλιακόπουλος είπε «ότι στο πρώτο κύμα των ψηφοφόρων των exit poll ο Κασιδιάρης ήταν στο 25% στον δήμο της Αθήνας» αλλά στο επόμενο έπεσε κάτω από το 10% για να φέρει μεσοσταθμικά 16,5%. Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει ότι δικαστικοί αντιπρόσωποι και μέλη της εφορευτικής επιτροπής... ξεχνούσαν να δώσουν τα ψηφοδέλτια της «Ελληνικής Αυγής». Επιπλέον, κατήγγειλε ότι σε τμήματα της Δυτικής Ελλάδος δεν υπήρχαν επαρκή ψηφοδέλτια και ότι στον Πειραιά η αστυνομία προσήγαγε ομάδα υποψηφίων και εκλογικούς αντιπροσώπους της με στόχο την τρομοκράτηση των Ελλήνων πολιτών. Το στίγμα ότι θα υπάρξουν υπόνοιες για νοθεία στις εκλογές το είχαμε επισημάνει εκτός από τους Χρησμούς του Μαΐου και στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου που μιλάμε για εκλογικά αποτελέσματα που θα αφήνουν υποψίες για «μαγειρέματα». Αλήθεια – ψέματα αυτό δεν θα το κρίνουμε εμείς αλλά οι αρμόδιοι. Ωστόσο, η αστρολογία υπέδειξε ότι θα τεθεί ζήτημα νοθείας και εσείς το είχατε διαβάσει πριν υπάρχει η παραμικρή «οσμή» ... εδώ, στο astrology.gr.Αστρολογική επικαιρότητα, 22/5

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Ο θάνατος τη Άννας Πολλάτου
«Μια απώλεια ζωής ίσως προκαλέσει πανελληνία συγκίνηση» γράφουμε στους Χρησμούς Μαΐου ότι δείχνει ο προοδευμένος Ουρανός και ο ξαφνικός θάνατος της 31χρονης πρωταθλήτριας και ολυμπιονίκη της ενόργανης γυμναστικής, Άννας Πολλάτου σε τροχαίο συγκλόνισε το πανελλήνιο. Τα αίτια του τροχαίου, που προκάλεσαν το θάνατό της, παραμένουν άγνωστα, ενώ όπως αποκάλυψε ο αδερφός της το μοιραίο ταξίδι προς την Κεφαλονιά η 31χρονη πρωταθλήτρια το έκανε, προκειμένου να ψηφίσει τον αδερφό της που είχε βάλει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος. «Ήρθε να με σταυρώσει και την σταύρωσα εγώ», δήλωσε εμφανώς συγκινημένος.

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Ο Μπόμπι Κένεντι διέταξε τη δολοφονία της Μέριλιν, σύμφωνα με νέο βιβλίο
Αποκαλύψεις σχετικά με μυστικές ή σκοτεινές υποθέσεις γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου ότι προεικονίζει η Πανσέληνος στο Σκορπιό και σύμφωνα με το νέο βιβλίο του ερευνητή και δημοσιογράφου Τζέι Μαργκόλις και του συγγραφέα των «New York Times» Ρίτσαρντ Μπάσκιν, με τίτλο «Η δολοφονία της Μέριλιν Μονρό: Η υπόθεση έκλεισε», πίσω από το θάνατο της διάσημης ηθοποιού κρύβεται ο Μπόμπι Κένεντι, που φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση με τη Μέριλιν. Ο αδερφός του προέδρου των ΗΠΑ, Τζων Κένεντι, σύμφωνα με τους συγγραφείς, έδωσε εντολή να τη δολοφονήσουν, όταν η ηθοποιός απείλησε ότι θα αποκάλυπτε, εκτός από την ερωτική της σχέση με τους δύο αδερφούς Κένεντι, πολλά από τα απόρρητα της αμερικανικής κυβέρνησης, που είχε σημειωμένα σε ένα κόκκινο ημερολόγιο.Αστρολογική επικαιρότητα, 23/5

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Κίνα: Τρομοκρατικό χτύπημα με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες
«Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο δυστυχώς τρομοκρατικών χτυπημάτων» γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου στην παράγραφο «Μια πρώτη εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο» και 31 άτομα σκοτώθηκαν από την επίθεση που σημειώθηκε σε υπαίθρια αγορά στην Κίνα ενώ περισσότεροι από 90 είναι οι τραυματίες. Το Κινέζικο υπουργείο Δημόσιας Ασφαλείας χαρακτήρισε την επίθεση "σοβαρό και βίαιο τρομοκρατικό συμβάν". Ο πρόεδρος της χώρας, Σι Τζινπίνγκ που μερικές ώρες μετά από τη συμφωνία – ορόσημο με τον Βλαντιμίρ Πούτιν για την προμήθεια ρωσικού φυσικού αερίου, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια τρομοκρατική επίθεση στο εσωτερικό της χώρας του από ένοπλους αυτονομιστές που τους τελευταίους μήνες δραστηριοποιούνται στην Κίνα, δεσμεύτηκε ότι οι τρομοκράτες θα τιμωρηθούν αυστηρά.

Αστρολογική Επιβεβαίωση! ΗΠΑ: Μητέρα σκότωσε τα τρία της παιδιά με μαχαίρι
«Δολοφονίες που θα σοκάρουν» είναι πιθανόν να συμβούν αυτό το μήνα όπως έχετε διαβάσει στο astrology.gr στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μάιου και στις ΗΠΑ συλλήφθηκε μητέρα με την κατηγορία ότι δολοφόνησε τις 3 κόρες της, όλες τους ηλικίας κάτω από 3 ετών. Η 30χρονη Κάρολ Κορονέιντο βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ξαπλωμένη στο κρεβάτι δίπλα στις 3 κόρες της, ενώ κρατούσε ένα μαχαίρι. Σύμφωνα, μάλιστα, με την αστυνομία, η γυναίκα ήταν γυμνή ενώ στο σπίτι τη στιγμή της σύλλυψης βρισκόταν ο πατέρας και η γιαγιά των παιδιών...
Αστρολογική επικαιρότητα, 27/5

Αστρολογική επιβεβαίωση! Εκλογικά αποτελέσματα Ευρωεκλογών – Τα 3 πρώτα κόμματα τα διαβάσατε πρώτα στο astrology.gr
Οι εκλογές τελείωσαν και το astrology.gr για μια ακόμη φορά ξεχώρισε για τις έγκυρες προβλέψεις του! Οι αστρολογικές εκτιμήσεις τα πήγαν καλύτερα από τις δημοσκοπήσεις και έδωσαν το τρίδυμο των Ευρωεκλογών με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Στο άρθρο «Ευρωεκλογές 2014: Τι λένε τ' άστρα για την πορεία των κομμάτων»είχαμε γράψει ότι πρώτο κόμμα θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ [θεωρώ πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα επικρατήσει], δεύτερο κόμμα θα είναι η ΝΔ [το ενδεχόμενο της ήττας (ήττα είναι και η δεύτερη θέση) είναι κάτι παραπάνω από ορατό] και τρίτο κόμμα θα είναι η Χρυσή Αυγή [ο διελαύνων Δίας σε τρίγωνο με τον Ερμή της μπορεί να βοηθήσει ώστε τα ποσοστά της όχι μόνο να είναι ανεβασμένα αλλά να αποτελέσει και το τρίτο κόμμα!]. Επίσης, είχαμε γράψει για το πρωτοεμφανιζόμενο κόμμα του Σ. Θεοδωράκη, το Ποτάμι ότι θα έχει ρηχά νερά.

Αστρολογική επιβεβαίωση! Το άστρο του Αλέξη Τσίπρα
Από το 2012 και συγκεκριμένα στο άρθρο «Μαξίμου καλεί Τσίπρα» έχουμε γράψει ότι ο αστρολογικός χάρτης του Αλέξη Τσίπρα δείχνει ότι έχει στόφα αρχηγού και ότι είναι αυτός που οδηγεί το λαό για μια μεγάλη ιδέα. Επίσης, πέρσι αναλύοντας την ηλιακή επιστροφή του 2013 (28/7/2013 -28/7/2014) του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑστο άρθρο «Αλέξης Τσίπρας: Ανατρεπτικός και φιλόδοξος» επισημάναμε ότι στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα δημιουργήσει κάτι μεγάλο, θα έχει εύνοια από ισχυρούς («αυριανό πρωθυπουργό της Ελλάδας» τον αποκάλεσε η Ρωσική κυβέρνηση) και θα χρησιμοποιήσει τη δύναμη του για να ηγηθεί την κατάλληλη στιγμή!

Αστρολογική επιβεβαίωση! Άνοδος των άκρων: Πρωτιά της Μαρίν Λεπέν στη Γαλλία
Νίκη του Εθνικού Μετώπου της Μαρίν Λεπέν με ποσοστό 25% δίνουν τα exit polls στη Γαλλία και μπορεί ο Σοσιαλιστής πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς να έκανε λόγο για αποτέλεσμα-σοκ, ωστόσο η αστρολογία με την είσοδο του Ουρανό στον Κριό έχει εδώ και χρόνια προεικονίσει την άνοδο των «άκρων» στην πολιτική ζωή. Χαρακτηριστικά το 2011 στο άρθρο «Ουρανός στον Κριό – Dennis the Menace» γράφαμε ότι φέρνει «αντιφάσεις και γενικά ακραίες καταστάσεις όπως στο προηγούμενο πέρασμά του που είχαμε φασιστικά και κομμουνιστικά καθεστώτα». Ακόμα, και στην Αστρολογική επικαιρότητα, 19/5 όπως στο πρόσφατο άρθρο «Ευρωεκλογές 2014: Τι λένε τ' άστρα για την πορεία των κομμάτων» σημειώσαμε ότι θα έχουμε «άνοδο των αντιευρωπαϊκών και εθνικιστικών κόμματων σε αυτές τις ευρωεκλογές η οποία θα είναι αισθητή σε όλη την Ευρώπη.».Αστρολογική Επικαιρότητα 28/5

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών προωθούν Σαμαράς – Βενιζέλος
Στο άρθρο «Ελλάδα: Το 2014 θα μπουν οι βάσεις για να αλλάξει η χώρα» είχαμε γράψει ότι ο προοδευμένος Ωροσκόπος στον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος δείχνει ότι «είναι πολύ πιθανές αλλαγές διατάξεων ή θεμάτων νομικού πλαισίου στο ζήτημα ή τη διαδικασία των εκλογών. Απλή αναλογική ή «μαγειρεμένη» αναλογική;». Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής μάχης που έφερε νικητή με 4 μονάδες τον ΣΥΡΙΖΑ στην ατζέντα των συζητήσεων του κ. Βενιζέλου και του κ. Σαμαρά στην πρώτη συνάντηση μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ευρωεκλογές που θα έχουν την Πέμπτη θα τεθεί το θέμα κατάργησης του μπόνους των 50 εδρών, που σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο λαμβάνει το πρώτο κόμμα στις εθνικές εκλογές.

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Ανασχηματισμό της κυβέρνησης φέρνει η ευρωκάλπη – Έντονο παρασκήνιο
Στην αστρολογική επικαιρότητα της 25/5 γράφουμε ότι η σημερινή Νέα Σελήνη στους Διδύμους προεικονίζει «εξελίξεις στην πολιτική ζωή της χώρας με έντονο παρασκήνιο, πάσης φύσεως "μαγειρέματα" και "αόρατες" ενέργειες» ενώ στην αστρολογική επικαιρότητα της 26/5 γράφουμε ότι «αυτή την περίοδο ο διελαύνων Ποσειδώνας (ύπουλα παιχνίδια) μέσα από τον 9ο οίκο (εξωτερικό, ζητήματα δικαιοσύνης) και κυβερνήτης του 10ου, βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Πλούτωνα / Κρόνου Υποθετικού, μια όψη που δείχνει ανασχηματισμούς, διαλύσεις και προβλήματα στην πολιτική ζωή.» Σε αυτά τα πλαίσια, εκτός από την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών, μια ακόμη κίνηση με την οποία φαίνεται να απαντά ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς στο μήνυμα που έστειλαν οι ψηφοφόροι μέσω των ευρωεκλογών όπως διαβάσαμε στο newsbomb.gr είναι ο ανασχηματισμός στο κυβερνητικό σχήμα.Αστρολογική επικαιρότητα, 29/5

Αστρολογική επιβεβαίωση! Γλέζος: Θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα, κάναμε αρκετά λάθη
Στο άρθρο «Ευρωεκλογές 2014: Τι λένε τ' άστρα για την πορεία των κομμάτων» γράφουμε αναφορικά με το ΣΥΡΙΖΑ για αποτελέσματα που αν και θα φέρουν την επικράτηση, δεν θα φέρουν ικανοποίηση. Ο κ. Γλέζος, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών, υποστηρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία για τις κάλπες έκανε λάθη και, παρότι το κόμμα ήρθε πρώτο στις ευρωεκλογές, ανέφερε ότι: «Θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα, κάναμε αρκετά λάθη, θα μπορούσαμε να τα έχουμε ξεπεράσει, αλλά και το αποτέλεσμα που ήρθε δεν μπορεί κανείς να το αγνοήσει».

Αστρολογική επιβεβαίωση! Προς απορρόφηση της Γενικής Τράπεζας ο Όμιλος Πειραιώς
Όπως έχουμε γράψει στο άρθρο « Ελλάδα: Το 2014 θα μπουν οι βάσεις για να αλλάξει η χώρα» ο διελαύνων Ουρανός το 2014 σχετικά με τον χρηματοπιστωτικό τομέα της Ελλάδας προμηνύει «κλείσιμο και ξαφνικές συγχωνεύσεις τραπεζών». Μετά την συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς με την Marfin Investment Group (MIG) που έγινε στα μέσα του μήνα, προχωρά τις επόμενες μέρες και στην απορρόφηση της Geniki Bank.


Αστρολογική επικαιρότητα, 30/5

Αστρολογική επιβεβαίωση! Παραιτείται από τη ηγεσία της ΔΗΜΑΡ ο Φώτης Κουβέλης
«Ζητήματα ηγεσίας όσο και στρατηγικής θα πέσουν στο τραπέζι» όσον αφορά στη ΔΗΜΑΡ γράφουμε στο άρθρο «Ευρωεκλογές 2014: Τι λένε τ' άστρα για την πορεία των κομμάτων» και σύμφωνα με ανακοίνωσή του, ο Φώτης Κουβέλης θα θέσει την παραίτησή του στην Κεντρική Επιτροπή και στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς. «Τα αποτελέσματα των εκλογών για την Ευρωβουλή με οδηγούν, ως έχω χρέος, να υποβάλω την παραίτηση μου» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Αστρολογική επιβεβαίωση! Συμφωνία Κριστιάνο Ρονάλντο με τον αδερφό του: «Σταματά το ποτό και εγώ θα κερδίσω το δέκατο Champions League με την Ρεάλ».
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιήθηκε στις 28/5 όπως γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου προεικονίζει ότι «ζητήματα αλκοολισμού ή ναρκωτικών θα βρεθούν στο προσκήνιο ιδιαίτερα σε σχέση με νεαρά ή γνωστά πρόσωπα». Τα τελευταία 24ωρα το φως της δημοσιότητας είδε η ιστορία του ποδοσφαιριστήΚριστιάνο Ρονάλντο και του μεγάλου αδελφού του Ούγκο Αβέιρο, ο οποίος έχει σοβαρά προβλήματα εθισμού. Πριν από χρόνια ο Ρονάλντο στάθηκε η αφορμή για να κόψει ο Ούγκο τα ναρκωτικά στα οποία ήταν εξαρτημένος. Αφού ξεπέρασε όμως την εξάρτησή του στα ναρκωτικά, ενέδωσε σε αυτή του αλκοόλ. Ο Κριστιάνο λοιπόν για να βοηθήσει ξανά τον μεγάλο του αδερφό, πριν τον τελικό του Champions League του είπε ξεκάθαρα: «Αν εγώ κατακτήσω το Champions League, εσύ θα κόψεις το ποτό». Ο Πορτογάλος άσσος της Ρεάλ τήρησε το πρώτο κομμάτι της συμφωνίας και τώρα είναι σειρά του αδερφού του να πράξει το ίδιο.


Αστρολογική επικαιρότητα, 31/5

Αστρολογική επιβεβαίωση! Ανεξαρτητοποιήθηκε από τους ΑΝΕΛ ο Βασίλης Καπερνάρος
«Κάποιοι από την επόμενη μέρα ίσως λακίσουν» γράφουμε για τους ΑΝ.ΕΛ στο άρθρο «Ευρωεκλογές 2014: Τι λένε τ' άστρα για την πορεία των κομμάτων;» και με επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο Βασίλης Καπερνάρος αναφέρει τα εξής: «Επιθυμώ δια της παρούσης να σας γνωστοποιήσω εγγράφως την ανεξαρτητοποίησή μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες».
Αστρολογική επιβεβαίωση! Φρίκη στην Ινδία: Βίασαν ομαδικά και απαγχόνισαν δύο ανήλικα κορίτσια
Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιήθηκε στις 28/5 προεικονίζει μια περίοδο που θα έρχονται στο προσκήνιο επικίνδυνες καταστάσεις σε σχέση με νέους και εφήβους, όπως σημειώνουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου στην παράγραφο «Μια πρώτη εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα». Σε αυτά τα πλαίσια δύο κορίτσια 14 και 16 ετών έπεσαν θύματα ομαδικού βιασμού και στη συνέχεια κρεμάστηκαν από δέντρο σε χωριό της Ινδίας.


Αστρολογική επικαιρότητα, 9/6

Αστρολογική επιβεβαίωση! Πλούσιο παρασκήνιο και μυστικές συζητήσεις στην πολιτική ζωή
«Ο Ωροσκόπος δείχνει έντονο πολιτικό παρασκήνιο και κρυφές επαφές» γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου στην παράγραφο «Η Νέα Σελήνη ως προς τον προοδευμένο αστρολογική χάρτη της Ελλάδος». Η απόκρυψη της ακριβούς ημερομηνίας του επικείμενου ανασχηματισμού, το κλείσιμο της βουλής, η παραίτηση – καρατόμηση του γενικού γραμματέα Χάρη Θεοχάρη, η μυστική συνάντηση του Γ. Στουρνάρα με την Κριστίν Λαγκάρντ και τον Τόμσεν στο Παρίσι, η καθυστέρηση της έκθεσης του ΔΝΤ, είναι ενδεικτικά του κλίματος μυστικότητας που επικρατεί στην πολιτική ζωή και των παρασκηνιακών ενεργειών, προμηνύοντας ένα καλοκαίρι με κοινωνικό – πολιτικό «καύσωνα»!


Αστρολογική επικαιρότητα, 10/6

Αστρολογική επιβεβαίωση! ΔΗΜΑΡ: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Βασίλης Οικονόμου
«Η αίσθηση πολιτικής μειονεξίας κάποιων προσώπων θα δρομολογήσει εξελίξεις και πιθανή είναι η ανεξαρτητοποίηση ενός πολιτικού προσώπου» γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου για την Ελλάδα. Επιστολή ανεξαρτητοποίησης στον Πρόεδρο της Βουλής έστειλε την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014 ο Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος δεν ανήκει πια στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς. «Πίστευα ότι θα μπορούσε η ΔΗΜΑΡ να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ενότητα και την συνεργασία των κατακερματισμένων δυνάμεων του χώρου. Είναι προφανές ότι οι στόχοι αυτοί έπαψαν να τίθενται από την πλειοψηφία της Δημοκρατικής Αριστεράς ιδίως μετά την εκλογική καθίζηση στις πρόσφατες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Συνεπώς είναι ξεκάθαρο ότι η συμμετοχή μου σε ένα κυβερνητικό σχήμα σαν το σημερινό δεν έχει απολύτως κανένα νόημα σε ό, τι με αφορά» επισήμανε στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης του από την Κ.Ο της ΔΗΜΑΡ.


Αστρολογική επικαιρότητα, 11/6

Αστρολογική επιβεβαίωση! Ανασχηματισμός της κυβέρνησης τη Δεύτερα του Αγίου Πνεύματος
«Το δίλημμα ΗΠΑ – Ρωσία για την Ελλάδα, λόγω των πολιτικών εξελίξεων, επανέρχεται στο προσκήνιο. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που ο διελαύνων Ποσειδώνας (ύπουλα παιχνίδια) μέσα από τον 9ο οίκο (εξωτερικό, ζητήματα δικαιοσύνης) και κυβερνήτης του 10ου βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Πλούτωνα / Κρόνου Υποθετικού, μια όψη που δείχνει ανασχηματισμούς, διαλύσεις και προβλήματα στην πολιτική ζωή, σε πολλές περιπτώσεις με προσχηματικούς λόγους» γράφαμε στην αστρολογική επικαιρότητα της 26/5. Τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος ο Αντώνης Σαμαράς προχώρησε σε ανασχηματισμό της κυβέρνησης και Τρίτη 10 Ιουνίου έγινε η ορκωμοσία της. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ανασχηματισμός απασχόλησε ιδιαίτερα τα αμερικανικά ΜΜΕ τα οποία χαρακτηρίζουν τον «σαρωτικό ανασχηματισμό» ως προσπάθεια να δοθεί «νέα ώθηση» στην ελληνική κυβέρνηση συνασπισμού, μετά τις επιδόσεις των δύο κυβερνώντων κομμάτων στις πρόσφατες ευρωεκλογές.


Αστρολογική επικαιρότητα,14/6

Αστρολογική επιβεβαίωση! ΗΠΑ: Αιματηρή επίθεση σε σχολείο του Πόρτλαντ
Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου στην παράγραφο «Μια πρώτη εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα» γράφουμε «Η Πανσέληνος στις 13/6 στον Τοξότη που πραγματοποιείται στην 22η μοίρα, είναι πιο δύσκολη καθότι είναι πιθανόν να προκύψουν κάθε λογής αρνητικές ενέργειες ή καταστάσεις σε σχέση με χώρους θρησκευτικής, αθλητικής, εκπαιδευτικής δραστηριότητας». Αιματηρή επίθεση σημειώθηκε σε σχολείο του Πόρτλαντ. Ένας άνδρας οπλισμένος με καραμπίνα εισέβαλε στο γυμναστήριο ενός λυκείου σκότωσε έναν 14χρονο μαθητή, τον Εμίλιο Χόφμαν, ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε και ο ίδιος νεκρός μέσα στις τουαλέτες.


Αστρολογική επικαιρότητα, 17/6

Αστρολογική επιβεβαίωση! Κένυα: Μακελειό σε τουριστικό θέρετρο
Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου στην παράγραφο «Μια πρώτη εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο» γράφουμε ότι η Πανσέληνος στις 13/6 στον Τοξότη δείχνει ότι είναι πιθανές κάθε λογής αρνητικές ενέργειες ή καταστάσεις σε σχέση με χώρους τουρισμού και διασκέδασης, ενδεχομένως με θύματα. Στην επιρροή λοιπόν, την Κυριακή 15 Ιουνίου, 50 ένοπλοι, κρατώντας σημαίες των σεμπάμπ επιτέθηκαν σε πόλη κοντά στο τουριστικό θέρετρο Λαμού στην Κένυα την ώρα που τα μπαρ και τα καφέ ήταν γεμάτα από πελάτες που παρακολουθούσαν ποδοσφαιρικό αγώνα του Mundial. Η επίθεση που διήρκεσε μέχρι αργά τη νύχτα κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 48 άτομα ενώ πολλά κτίρια, ξενοδοχεία, εστιατόρια, τράπεζες καταστράφηκαν ολοσχερώς.


Αστρολογική επικαιρότητα, 20/6

Αστρολογική επιβεβαίωση! Χαλκιδική: Κάηκαν 550 στρέμματα δασικής έκτασης
«Πιθανή μια μεγάλη πυρκαγιά» γράφουμε στους Χρησμούς Ιουνίου για την Ελλάδα και φωτιά εκδηλώθηκε στη Σιθωνία Χαλκιδικής την Κυριακή. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις με 6 οχήματα, 12 πυροσβέστες και 23 άτομα πεζοπόρο τμήμα έθεσαν υπό μερικό έλεγχο τις φλόγες το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο παραμένουν ακόμα στην περιοχή, αφού υπάρχουν ακόμα εστίες φωτιάς και ο κίνδυνος να αναζωπυρωθούν δεν έχει ακόμα αποκλειστεί. Σύμφωνα με εκτιμήσεις τις Πυροσβεστικής η πυρκαγιά, που πιθανόν εκδηλώθηκε από πτώση κεραυνού, αποτέφρωσε περίπου 550 στρέμματα δασικής έκτασης.


Αστρολογική επικαιρότητα, 26/6

Αστρολογική επιβεβαίωση! Samaraaaaaas, goaaaaal και η Εθνική Ελλάδος στους 16 του Παγκόσμιου Κυπέλλου
Στο άρθρο «Ελλάδα 2014: Μια χρονιά ορόσημο» είχαμε επισημαίνει ότι στα θετικά της χρονιάς είναι αθλητικές επιτυχίες. Η χρυσή πρόκριση της Εθνικής στους 16 του Μουντιάλ έκανε όλη τη χώρα να πανηγυρίζει και όλο τον πλανήτη να παραμιλάει με την επική νίκη επί της Ακτής Ελεφαντοστού. Ο Ιχθύς, Γιώργος Σαμαράς με τον διελαύνοντα Ουρανό να ενεργοποιεί το τρίγωνο Άρη – Ουρανού στο ωροσκόπιό του, μια όψη που προεικονίζει «απίστευτη νίκη» και τον διελαύνοντα Ήλιο να ενεργοποιεί το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που δείχνει προσωπικότητα που θα συγκλονίσει πολύ κόσμο, κάνοντας «σημαντική επιτυχία», είναι το πρόσωπο των ημερών, αφού με δικό του «χρυσό γκολ», μετά από χτύπημα πέναλτι, στο 93' έστειλε την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για πρώτη φορά στην ιστορία της στους 16 του Μουντιάλ και εκατομμύρια Έλληνες... στα ουράνια!Αστρολογική επικαιρότητα, 30/6

Αστρολογική επιβεβαίωση! Το ματς Κόστα Ρίκα – Ελλάδα και μια επιτυχημένη πορεία... που διακόπηκε
Σαν λιοντάρια αγωνίστηκαν οι διεθνείς μας χθες στο παιχνίδι Κόστα Ρίκα - Ελλάδα στο Ρεσίφε της Βραζιλίας. Η Εθνική μας έχασε στα πέναλτι (5-3), μετά την χρυσή νίκη που την έφτασε στους 16 του Παγκόσμιου Κυπέλλου, αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις και το σεβασμό κάθε Έλληνα και τίμησε την γαλανόλευκη σε όλο τον κόσμο. Μπορεί να μην πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ, εξάλλου όπως γράφαμε στην Αστρολογική επικαιρότητα, 29/6, τόσο στο ωροσκόπιο του Φ. Σάντος όσο και της Ελλάδος, εκτός από την «όψη θριάμβου», ήταν ενεργή και η «όψη των κακών μαντάτων», όμως φεύγει με το κεφάλι ψηλά! Πρόκειται για μια πορεία που η Εθνική μας ξεπέρασε τον εαυτό της και οι διεθνείς μας έπεσαν ως ήρωες. Όπως είχαμε προβλέψει και πρώτοι διαβάσατε στο astrology.gr το παιχνίδι Κόστα Ρίκα – Ελλάδα εξαιτίας της παρουσίας του διελαύνοντα Ποσειδώνα στο μεσοδιάστημα Άρη/Δία της Ελλάδας υποδείκνυε «μια επιτυχημένη πορεία... που διακόπτεται!». Είμαστε, λοιπόν, όπως προέβλεπαν τα άστρα, λυπημένοι αλλά πρωτίστως περήφανοι για την εθνική μας ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους!


Αστρολογική επιβεβαίωση! Αμερικάνικη πρεσβεία: Αφιέρωμα σε 23 Έλληνες που πήγαν στην Αμερική και έγιναν διάσημοι
Όπως γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουλίου, βραβεύσεις και ευχάριστα γεγονότα σε σχέση με πρόσωπα που εκπροσωπούν την πατρίδα τους, θα βρεθούν στο προσκήνιο της προσοχής και σε αυτά τα πλαίσια η Αμερικάνικη πρεσβεία τιμά 23 επιτυχημένους Έλληνες και Ελληνοαμερικάνους της Αμερικής που έκαναν το ελληνικό όνειρο να ανθίσει με ένα βίντεο - αφιέρωμα. Σε κάθε βίντεο διάρκειας περίπου τριών λεπτών οι 23 «Έλληνες που πήγαν δυτικά» μιλούν για τη ζωή τους, την πορεία τους και το όνειρό τους που έγινε πραγματικότητα. Ορισμένοι από τους πρωταγωνιστές είναι ο Τεντ Μάγκλαρης, ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Πράσινο» στο Σικάγο, ο επιδημιολόγος Δημήτρης – Κώστας Δασκαλάκης, ο Πέτρος Μπενέκος, σεφ και ιδιοκτήτης εστιατορίου, η Πατρίτσια Φιλντ, στυλίστρια και σχεδιάστρια ρούχων, ο Χρυσοβαλάντης Σταμέλος, σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος και ο Παναγής Βαγενάς, ερευνητής επιστήμονας στην Ιατρική στο πανεπιστήμιο του Yale και ο Τζορτζ Κοτσιόπουλος, εκδότης περιοδικού, σύμβουλος μόδας, στυλίστας και τηλεοπτική προσωπικότητα.


Αστρολογική επικαιρότητα, 12/7

Αστρολογική επιβεβαίωση! Η έπαυλη Κωστόπουλου – Μπαλατσινού... βγαίνει στο σφυρί
«Στο προσκήνιο θα βρεθούν ζητήματα με σπίτια διάσημων και μη» γράφουμε στα «Σεληνιακά Φαινόμενα Ιουλίου» και το σπίτι του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού βγαίνει στο σφυρί από την τράπεζα, που το έχει κατασχέσει λόγω χρεών. Μετά το εξοχικό τους στη Μύκονο, που είχε κατασχεθεί καιπωλήθηκε στις αρχές του 2014 για 5.5 εκατομμύρια ευρώ, το δρόμο της πώλησης παίρνει και η βίλα της Φιλοθέης. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Τζένη Μπαλατσινού έχει αναθέσει σε μεσίτη να της βρει νέα κατοικία, για να μετακομίσει εκείνη και τα παιδιά της, ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος ζει ήδη σε άλλο σπίτι. Οι δυσάρεστες ειδήσεις για το ζευγάρι δεν έχουν τελειωμό και έρχεται κι ένας χειμώνας, με τον διελαύνοντα Κρόνο σε δυσαρμονικές όψεις με το ωροσκόπιο τους, να φέρνει περισσότερες δυσκολίες, μέσα στις οποίες θα είναι φυσικά και τα δικαστικά ζητήματα του Πέτρου Κωστόπουλου.Αστρολογική επικαιρότητα, 25/7

Αστρολογική επιβεβαίωση! Κατέρρευσε ο κυβερνητικός σχηματισμός στην Ουκρανία
Μετά την τραγωδία του Boeing, εκλογές προκηρύσσονται στην Ουκρανία, γεγονός που είχατε διαβάσει στο «astrology.gr», στην Αστρολογική επικαιρότητα της 18/7. Πιο συγκεκριμένα, μετά την κατάρριψη του Μαλαισιανού Boeing στην περιοχή του Ντονέτσκ, εξετάζοντας τον αστρολογικό χάρτη της Ουκρανίας γράψαμε ότι ο διευλαύνων Πλούτωνας βρισκόταν στο μεσοδιάστημα Ουρανού – Ποσειδώνα που υποδείκνυε αεροπορικά ατυχήματα. Παράλληλα, είχαμε αναφέρει ότι ο διελαύνων Πλούτωνας ενεργοποιεί και το μεσοδιάστημα Κρόνου/ Κρόνου Υποθετικού που δείχνει απομάκρυνση αξιωματούχου ή/και πτώση της κυβέρνησης.Πράγματι, χθες Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014, μια εβδομάδα ακριβώς μετά την κατάρριψη του Boeing, ο Ουκρανός πρωθυπουργός Αρσένι Γιατσενιούκ ανήγγειλε τη διάλυση του κυβερνητικού σχηματισμού. Μάλιστα, το κόμμα «Ουντάρ» του Βιτάλι Κλίτσκο και το εθνικιστικό κόμμα «Σβόμποντα» είχαν ήδη αποσύρει τη στήριξή τους προς την κυβέρνηση του Αρσένι Γιατσένιουκ, σε συμφωνία με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο. Οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές θα προκυρηχθούν κατά πάσα πιθανότητα στα τέλη Οκτωβρίου.


Αστρολογική επικαιρότητα, 30/7

Αστρολογική επιβεβαίωση! Μετά τα Σκόπια, σήμερα στην Αθήνα ο Μάθιου Νίμιτς
«Το ζήτημα με τα Σκόπια θα έρθει στο επίκεντρο της επικαιρότητας και μάλιστα θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό» γράφουμε στους Χρησμούς Ιουλίου 2014. Έτσι, στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα και αύριο ο διαμεσολαβητής του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, στο πλαίσιο της διαπραγματευτικής διαδικασίας για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Ο κος Νίμιτς έχει σήμερα συνάντηση, στις 13:00, με τον υπουργό Εξωτερικών και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ χθες είχε συνάντηση στα Σκόπια με τον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο και τον υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ. Σε δηλώσεις του, ο προσωπικός απεσταλμένος του Γ.Γ. των Ηνωμένων Εθνών, ανέφερε ότι έχει αρκετές ιδέες για το ζήτημα της ονομασίας, οι οποίες όμως όπως δείχνει η παρουσία του διελαύνοντα Ποσειδώνα (αδιέξοδο, απογοήτευση) στον 9ο οίκο (εξωτερική πολιτική) της χώρας σε δυσαρμονικές όψεις και του διελαύνοντα Πλούτωνα (επιβολή αποφάσεων) στον 7ο (από τους εταίρους) δε θα έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για τη χώρα μας.Χρησμοί του Αυγούστου για την Ελλάδα (ανάρτηση 4/8/2014)
Αστρολογική επιβεβαίωση! Ανασκαφές στη θέση Καστά Αμφίπολης
«Ο προοδευμένος Ζευς προεικονίζει... αποκαλύψεις για απογόνους ή προγόνους ιστορικών ή επιφανών προσώπων που θα ξαφνιάσουν ή θα σοκάρουν.» γράφαμε στους Χρησμούς Αυγούστου για την Ελλάδα και στις 9 Αυγούστου ήρθε στο φως ο τεράστιος ταφικός περίβολος του τύμβου Καστά στην Αμφίπολη με πρώτο εύρημα – έκπληξη για την ταυτότητα του ενοίκου του μνημείου, τις Σφίγγες.Αστρολογική επικαιρότητα, 1/9

Αστρολογική επιβεβαίωση! Παραιτήθηκε ο Υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Κουκοδήμος
Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Σεπτεμβρίου γράφουμε για «φυγή πολιτικών, αποστασίες» αλλά και για ένα μήνα «αλλαγών και αντικαταστάσεων, σε σχέση με την κυβέρνηση, πολιτικό αξίωμα ή δημόσιο οργανισμό». Στα πλαίσια αυτά, την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας υπέβαλε ο Κώστας Κουκοδήμος στον Πρωθυπουργό.


Αστρολογική επικαιρότητα, 2/9

Αστρολογική επιβεβαίωση! Πέθανε ο μουσικοσυνθέτης, Αντώνης Βαρδής
«Ο Σεπτέμβρης θα χαρακτηριστεί από ειδήσεις "μαύρες" και θανάτου» γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Σεπτεμβρίου και σήμερα τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Βαρδής, ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Ο διελαύνων Πλούτωνας (θάνατος) εδώ και αρκετό καιρό είχε ενεργοποιήσει την επικίνδυνη για θέματα υγείας σύνοδο Άρη - Ποσειδώνα (ασθένειες, μολύνσεις) στο ωροσκόπιό του, δείχνοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης που αντιμετώπιζε ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την ημέρα του θανάτου του ο διελαύνων Άρης (ενεργοποίηση) στο Σκορπιό (θάνατος) έκανε αρνητική όψη με το γενέθλιο Κρόνο του (θρήνος, τέλος) που όταν ένα ωροσκόπιο δέχεται άλλες, έντονα δυσμενείς όψεις είναι μια σοβαρή ένδειξη «ριξίματος της αυλαίας».


Αστρολογική επικαιρότητα, 2/9

Αστρολογική επιβεβαίωση! Προκρίθηκε στους «16» του Μουντομπάσκετ η Εθνική
Άστρο λαμπρό τους οδηγεί και όλους τους σαλτάρει! Η Εθνική Ελλάδος στο μπάσκετ κέρδισε διά περιπάτου το Πουέρτο Ρίκο και έκλεισε θέση στους «16» του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας. Ο Έλληνας προπονητής της Εθνικής, Φώτης Κατσικάρης, έχει τον διελαύνοντα Δία (επιτυχία) σε τρίγωνο με τον γενέθλιο Κρόνο του (επίτευξη στόχου) ενώ ο διελαύνων Ποσειδώνας (θαύμα) σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη (επιδοκιμασία) του Έλληνα κόουτς, κάνοντας την Εθνική μας να φαντάζει dream team. Επιπλέον, στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Σεπτεμβρίου είχαμε γράψει ότι: «Η δημόσια εικόνα της χώρας μας θα πάρει πόντους από αθλητικά επιτεύγματα». Από την άλλη, ο Άρης από διέλευση περνάει επάνω από τον γενέθλιο Ποσειδώνα (μπλοκάρισμα, «κλοπή» εμμέσως πλην σαφώς, απογοήτευση) του προπονητή της Εθνικής και έτσι ίσως να έχουμε «ανώμαλη» προσγείωση. Όμως η Εθνική, όσο και αν μας πληγώνει άλλο τόσο μας πωρώνει...


Αστρολογική επικαιρότητα, 3/9

Αστρολογική επιβεβαίωση! Για ποιον νέο βουλευτή ο Αντιπρόεδρος της Βουλής έψαχνε... σακάκι;
Για «λάθη από γυναίκες πολιτικούς» γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Σεπτεμβρίου και το γεγονός ότι η βουλευτής της ΝΔ Μαρία Σταυρινούδη - Σόδη εμφανίστηκε με λευκό μπλουζάκι που αναδείκνυε το μπούστο της κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας της στη Βουλή μάλλον εκθλίφθηκε ως λανθασμένη επιλογή από τον Αντιπρόεδρο της Βουλής, κ. Τραγάκη. «Παναγιά μου... Ωχ Παναγία μου και Χριστέ μου» ήταν η αντίδρασή του, την οποία πρόδωσαν τα ανοιχτά μικρόφωνα την ώρα που είδε την κα Σόδη να πλησιάζει τον ιερέα, προκειμένου να ορκιστεί. Νωρίτερα, ανησυχώντας για τα όσα θα ακολουθούσουν από την εκρηκτική της εμφάνιση, είχε προσπαθήσει να... τη ντύσει. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο Αντιπρόεδρος είχε προσεγγίσει διάφορες βουλευτίνες ρωτώντας τες, αν τους περίσσευε κανένα σακάκι (!) να δώσουν στην νέα βουλευτίνα της Ν.Δ.Αστρολογική επικαιρότητα, 5/9

Αστρολογική επιβεβαίωση! ΝΑΤΟ: ΗΠΑ, Πολωνία και Βαλτικές Χώρες ζητούν επίθεση στη Ρωσία - Η Ελλάδα θα σκύψει το κεφάλι;
«Ο προοδευμένος Βόρειος Δεσμός μιλά για συμμετοχή της κυβέρνησης σε συμβούλια και συνεδριάσεις για θέματα που σχετίζονται με εμπόλεμες ζώνες ή καταστάσεις» γράφουμε στους Χρησμούς Σεπτεμβρίου και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς χθες και σήμερα βρίσκεται στη διήμερη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που βασικό θέμα της είναι οι εξελίξεις στην Ουκρανία και οι σχέσεις ΝΑΤΟ – Ρωσίας. Επίθεση κατά της Ρωσίας και γραμμή ευθείας σύγκρουσης προς αυτή, είναι το αίτημα χωρών - μελών του ΝΑΤΟ όπως ΗΠΑ, Πολωνίας και των βαλτικών χωρών, βάζοντας τη χώρα μας «σε μεγάλο κίνδυνο εξαιτίας τρίτων» όπως επίσης αναφέρουμε στους "Χρησμούς". Ο Αντώνης Σαμαράς θα καταφέρει, συμμετέχοντας στη Σύνοδο Κορυφής να προασπίσει τα ελληνικά συμφέροντα; Το γεγονός ότι τα Σκόπια προσφωνήθηκαν στη Σύνοδο Μακεδονία» δυστυχώς επιβεβαιώνει και αυτό που γράψαμε στο ίδιο άρθρο «Ο προοδευμένος Ωροσκόπος υπαγορεύει μια γενικότερη παθογένεια αφού οι άλλοι δίνουν εντολές και εμείς απλά εκτελούμε».


Αστρολογική επικαιρότητα, 8/9

Αστρολογική επιβεβαίωση! Ανώμαλη προσγείωση για την Εθνική - Αποκλείστηκε από τη Σερβία με 90-72
Η «γαλανόλευκη» γοήτευσε τους πάντες με τις εμφανίσεις της στην φάση των ομίλων τόσο σε επιθετικό, αλλά κυρίως σε αμυντικό επίπεδο και έφτασε στους 16 του Μουντομπάσκετ. Όμως, χθες στη Μαδρίτη στο παιχνίδι με τη Σερβία βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα, αμυντικά και επιθετικά, και αποκλείστηκε με 90-72. ΣτηνΑστρολογική επικαιρότητα, στις 2/9, είχαμε γράψει ότι λόγω του ότι στο ωροσκόπιο του προπονητή της Εθνικής, Φώτη Κατσικάρη, ο Άρης από διέλευση περνάει επάνω από τον γενέθλιο Ποσειδώνα (μπλοκάρισμα, «κλοπή» εμμέσως πλην σαφώς, απογοήτευση) ίσως να έχουμε ανώμαλη προσγείωση. Είπαμε, η Εθνική, όσο και αν μας πληγώνει άλλο τόσο μας πωρώνει.

Αστρολογική επιβεβαίωση! Σοκ σε Ιρλανδία και Γαλλία! Αδέλφια μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου τα αδέλφια τους.
Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Σεπτεμβρίου γράφουμε ότι σε παγκόσμιο επίπεδο είναι πιθανά «θάνατοι ή σοβαρά προβλήματα σε χώρους διασκέδασης ή εκπαίδευσης, σε σχέση με παιδιά ή καλλιτεχνικά πρόσωπα» και η προηγούμενη εβδομάδα έκλεισε με δυο τραγικά περιστατικά σε σχέση με παιδιά. Στη Γαλλία, έφηβος σκότωσε την 11χρονη αδελφή του και τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι τον μόλις 8 ετών αδελφό τους ενώ στην Ιρλανδία 22χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τα δύο αδέρφια του και αυτοκτόνησε. Και ακόμα ο Άρης στον Σκορπιό είναι εν δράσει ο οποίος σε κοσμικό επίπεδο ενεργοποίησε με όψη συνόδου την αρνητική πλευρά του Κρόνου στον Σκορπιό (θάνατοι, στυγερά εγκλήματα) που κατά τη Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου βρίσκονταν στην 17η μοίρα που αντιστοιχεί στο ζώδιο του Λέοντα (παιδιά, καλλιτέχνες).


Αστρολογική επικαιρότητα, 9/9

Αστρολογική επιβεβαίωση! Αγνοείται ψαράς - Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του
Η Πανσέληνος στους υδάτινους Ιχθύες που πραγματοποιήθηκε σήμερα τα ξημερώματα όπως γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Σεπτεμβρίου μεταξύ άλλων δείχνει «Πιθανά ζητήματα σε σχέση με απαγωγές, εξαφανίσεις, φυγές, εγκαταλείψεις, αυτοκτονίες, ουσίες και ασθένειες». Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Κρήτης για τον εντοπισμό ενός ψαρά που πήγε τα ξημερώματα για ψάρεμα και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται.


Αστρολογική επικαιρότητα, 15/9

Αστρολογική επιβεβαίωση! Σουηδία: Νίκη της Κεντροαριστεράς στις βουλευτικές εκλογές – Έντονη ανησυχία από την άνοδο της Ακροδεξιάς
Όσο πάνε και πληθαίνουν οι ευρωσκεπτικιστές! «Η είσοδος του Ουρανού στον Κριό σημαίνει πως ο Ουρανός (επανάσταση, αντιφάσεις και γενικά ακραίες καταστάσεις) γίνεται mainstream» γράφαμε το 2011 στον άρθρο «Ουρανός στον Κριό – Dennis the Menace» ενώ στην Αστρολογική Επικαιρότητα, 19/5 είχαμε επισημάνει ότι«από το Μάιο του 2010 ως το Μάρτιο του 2019 θα δούμε στην πολιτική σκηνή την άνοδο των άκρων και ως εκ τούτου μεγάλο ποσοστό του νέου ευρωκοινοβουλίου θα απαρτίζεται από εθνικιστικά, ακροδεξιά και αριστερά κόμματα ή όπως συνηθίζεται πλέον να τους αποκαλούν "εθνικιστές και λαϊκιστές" ή "ευρωσκεπτικιστές"». Δεν εκπλήσσει καθόλου λοιπόν που στις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν στην Σουηδία, η Κεντροαριστερά εξασφάλισε τις περισσότερες έδρες ενώ το Ακροδεξιό κι αντιμεταναστευτικό κόμμα, «Δημοκράτες της Σουηδίας» κατέλαβε την 3η θέση!Αστρολογική επικαιρότητα, 25/9

Αστρολογική επιβεβαίωση! Αμφίπολη: Γιατί αρχαιολόγος αποκαλεί μη Ελληνικό τον τάφο;
Επίθεση με Σκοπιανή ομπρέλα; Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Οκτωβρίου γράφουμε για «ιστορική προπαγάνδα» και την ώρα που οι ανασκαφές στον τύμβο της αρχαίας Αμφίπολης προχωρούν και η διεθνής κοινότητα αναμένει με ξεχωριστό ενδιαφέρον νέες ανακοινώσεις, οι έριδες μεταξύ των αρχαιολόγωνσυνεχίζονται, αυτή τη φορά για την «ελληνικότητα» του τάφου. Υπέρμαχος της θεωρίας ότι ο τάφος δεν είναι Ελληνικός και Μακεδονικός, αλλά Ρωμαϊκός είναι η καθηγήτρια κλασικής αρχαιολογίας, Όλγα Παλαγγιά. Η κ. Παλαγγιά, συνεργάτιδα του Σκοπιανού αρχαιολόγου Ευγένιου Μπόρτζα (η ίδια έχει υποστηρίξει ότι είναι Αμερικάνος, Ρουμάνικης καταγωγής) είναι εκείνη που το 2008 είχε πάλι αμφισβητήσει ιστορικά ευρήματα και συγκεκριμένα του Μανώλη Ανδρόνικου στη Βεργίνα.Αστρολογική επικαιρότητα, 27/9

Αστρολογική επιβεβαίωση! Συμμετοχή της Ελλάδας στη διεθνή συμμαχία κατά των Τζιχαντιστών
Ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών! Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό (συμμαχία) στην 1η άριας φύσης μοίρα (πολέμου) σηματοδότησε τη δημιουργία της παγκόσμιας συμμαχίας κατά των τζιχαντιστών και όπως γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα Οκτώβριου «ίσως ζητηθεί η Ελλάδα να συνδράμει σε αποστολές άλλων εθνών».Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείο Εξωτερικών η Ελλάδα θα συμμετέχει στη διεθνή συμμαχία κατά του Ισλαμικού Κράτους με αποστολή πυρομαχικών στις Κουρδικές δυνάμεις. Όπως υπογραμμίζει στην ανακοίνωση του έχει απαντήσει θετικά στη «δημιουργία μιας παγκόσμιας συμμαχίας κρατών που θα συντονίζει τις αντιδράσεις κατά του Ισλαμικού Κράτους, η δράση του οποίου έχει προκαλέσει τον αποτροπιασμό και την ομόθυμη καταδίκη όλου του πολιτισμένου κόσμου».Αστρολογική επικαιρότητα, 29/9

Αστρολογική επιβεβαίωση! Οι πρώτοι γάμοι του φθινοπώρου με αυτό των Κλούνεϊ – Αλαμουντίν να κλέβει την παράσταση
Δέθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου! Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στην 1η μοίρα σχετίζεται με την έναρξη γάμων όπως γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Οκτωβρίου και το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου άνοιξε την αυλαία για το γάμο γνωστών και δημοφιλών προσώπων, ανάμεσα τους η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο γάμος βέβαια που έστρεψε επάνω του τα βλέμματα όλου του κόσμου είναι ο γάμος του διάσημου ηθοποιού Τζορτζ Κλούνεϊ και της δικηγόρου Αμάλ Αλαμουντίν που έγινε το Σάββατο στη Βενετία με παρέλαση αστέρων όπως, Μάτ Ντέιμον, Μπόνο και Σίντι Κρόφορντ.Αστρολογική επιβεβαίωση! Η New York Post επιτίθεται στο νεογέννητο εγγόνι των Κλίντον

Δεν έχει ξαναγίνει! Όπως γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Οκτωβρίου αυτή την περίοδο διαφαίνεται μια επιθετικότητα προς παιδιά και σε συνδυασμό με τον Ερμή στο Σκορπιό (λέξεις που στάζουν χολή) μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες των ΗΠΑ αφιέρωσε όλο το πρωτοσέλιδό της για να επιτεθεί στο νεογέννητο εγγόνι του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον. Η Σαρλότ Κλίντον Μερζίβισνκι, αν και τριών ημερών, δέχθηκε επίθεση από την εφημερίδα -φημισμένη εχθρός του παππού της και πρώην προέδρου των ΗΠΑ. Η εφημερίδα έγραψε «Άλλο ένα φιλελεύθερο κλαψιάρικο μωρό για τους Δημοκράτες Κλίντον, που χαλάει το πάρτι (με το κλάμα του)». Σχόλιο που από πολλούς κρίθηκε ως άηθες και σκληρό.Αστρολογική επικαιρότητα, 3/10

Αστρολογική επιβεβαίωση! Ετοίμαζαν τρομοκρατικά χτυπήματα κατά ΝΔ, Μαρινάκη, Φέσσα και Βενιάμη
Το μεγάλο χτύπημα σχεδιαζόταν για τις 4 Οκτωβρίου! «Ο προοδευμένος Ζευς δείχνει συναγερμό ή κατάσταση επιφυλακής στα σώματα ασφαλείας ή το στρατό» γράφουμε στους Χρησμούς Οκτωβρίου και σε συναγερμό είναι η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία μετά τον εντοπισμό γιάφκας στον Βύρωνα. Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας, στις επίσημες ανακοινώσεις δήλωσε ότι οι τρομοκράτες είχαν ως στόχους τη Νέα Δημοκρατία, τον εφοπλιστή και επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, τον πρόεδρο του ΣΕΒ Θεόδωρο Φέσσα, τον πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θεόδωρο Βενιάμη και την πολυεθνική εταιρεία Siemens.Αστρολογική επικαιρότητα, 10/10

Αστρολογική επιβεβαίωση! «Βιονικό χέρι» επίτευγμα της Σεληνιακής Έκλειψης στον Κριό
Δάκτυλα με «μυαλωμένη αφή»! Η εμπλοκή του ανατρεπτικού Ουρανού στην Σεληνιακή Έκλειψη στις 8/10 σηματοδοτεί ανακαλύψεις και ιδιαίτερα σε ιατρικό επίπεδο γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Οκτωβρίου 2014 στην παράγραφο «Μια πρώτη εκτίμηση – Γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο». Έτσι, στους παλμούς της Έκλειψης στον Κριό στην 15η μοίρα (Δίδυμοι – χέρια) για πρώτη φορά ερευνητές κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα προσθετικό, τεχνητό χέρι με αίσθηση αφής και μάλιστα με μεγάλη ευαισθησία και φυσικότητα. Σύμφωνα, με τον επικεφαλής της έρευνας, καθηγητή βιοϊατρικής μηχανικής, Ντάστιν Τάιλερ του Πανεπιστημίου Case Western Reserve του Οχάιο, ο ακρωτηριασμένος άνθρωπος θα μπορεί πια να πιάνει με το τεχνητό χέρι του κάτι τόσο μαλακό, όσο ένα κομμάτι βαμβάκι και να το νιώθει, να αισθάνεται μια σταγόνα νερού να πέφτει πάνω του, να βάζει οδοντόπαστα στην οδοντόβουρτσά του και να πιάνει ένα κεράσι χωρίς να το λιώνει. Μια σπουδαία ανακάλυψη που ανοίγει, σύμφωνα με τους επιστήμονες, το δρόμο για ένα τεχνητό-ρομποτικό άκρο που θα ενσωματώνεται πλήρως στο ανθρώπινο σώμα.Αστρολογική επικαιρότητα, 13/10

Αστρολογική επιβεβαίωση! Ο διεθνής Τύπος παραληρεί με το μωσαϊκό της Αμφίπολης
Παγκόσμιος θαυμασμός! «Ανακαλύψεις θα απασχολήσουν την παγκόσμια κοινή γνώμη» γράφουμε στους Χρησμούς Οκτωβρίου 2014 και σχεδόν όλα τα Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης μεταφέρουν στους αναγνώστες τους τη σπουδαιότητα των νέων ευρημάτων που ήρθαν στο «φως» από το ταφικό μνημείο στον λόφο Καστά της Αμφίπολης. Η νέα ανακάλυψη που έδωσε χθες Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 το Υπουργείο Πολιτισμού στη δημοσιότητα αφορά σε τμήμα ψηφιδωτού δαπέδου στο δεύτερο δάπεδο, πίσω από τις Καρυάτιδες. Το μοναδικό, εξαιρετικής λεπτομέρειας, ψηφιδωτό δάπεδο απεικονίζει ένα άρμα σε κίνηση, που σύρεται από δύο λευκά άλογα, το οποίο οδηγεί γενειοφόρος άνδρας (Ηνίοχος), δαφνοστεφανωμένος ενώ μπροστά από το άρμα βρίσκεται ο θεός Ερμής, που στην αρχαιότητα εκτός από αγγελιοφόρος των θεών, ήταν και ο συνοδός των ψυχών στον Άδη, ως ψυχοπομπός. Χαρακτηρισμοί στον υπερθετικό βαθμό όπως «γιγαντιαίο», «εντυπωσιακό» είναι κάποιοι από αυτούς που χρησιμοποιούν τα διεθνή Μέσα, δείχνοντας την επίδραση που ασκεί το μνημείο σε ολόκληρο τον κόσμο.


Αστρολογική επιβεβαίωση! Στην Αθήνα για τα μάρμαρα του Παρθενώνα η σύζυγος του Κλούνεϊ
«Ζητήματα με πρωταγωνιστές γυναίκες θα απασχολήσουν» γράφουμε στους Χρησμούς Οκτωβρίου 2014 και στην Αθήνα θα βρεθεί σήμερα η δικηγόρος, Αμάλ Αλαμουντίν, σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ. Η σημερινή Σελήνη στους Διδύμους συμβολίζει τις συζητήσεις και τα ταξίδια και η επίσκεψή της στην Αθήνα απασχολεί όλα τα Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης. Σκοπός του ταξιδιού της διάσημης δικηγόρου είναι να προσφέρει νομικές συμβουλές στην ελληνική κυβέρνηση σε σχέση με την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα από τη Βρετανία. Θα έρθει και ο δικηγόρος και εργοδότης της, Τζέφρι Ρόμπερτσον, που όπως και η Αμάλ ειδικεύεται σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η ανάδρομη φορά του Ερμή που κυβερνά τη σημερινή Σελήνη κατά την οποία αναμένεται η άφιξή της, δείχνει εμπόδια, καθυστερήσεις και πιθανές διακοπές στην επικοινωνία για την εξέλιξη της διαδικασίας.Αστρολογική επικαιρότητα, 14/10

Αστρολογική επιβεβαίωση! Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ - Στο 6.5% η διαφορά του με τη ΝΔ
Ο προοδευμένος Άδης γράφουμε στους Χρησμούς Οκτωβρίου δείχνει «έντονη στροφή των ψηφοφόρων προς την αντιπολίτευση» και προβάδισμα 6.5 μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας, δίνει νέα δημοσκόπηση της GPO. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης το 26,7% όσων απάντησαν προτίθεται να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και το 20,2% Νέα Δημοκρατία. Πτώση εμφανίζει η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 5.7% ενώ το Ποτάμι παίρνει 6%. Σε άλλη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε από το κανάλι ACTION 24, το 46% των πολιτών πιστεύει πως θα πρέπει η παρούσα Βουλή να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ υπέρ της διεξαγωγής εθνικών εκλογών με αφορμή την εκλογή τάσσεται το 42%.

Αστρολογική επιβεβαίωση! Στα άκρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για την εξαγορά βουλευτών
Στη διάρκεια του μήνα γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Οκτωβρίου λόγω ότι «ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης είναι στον 4ο οίκο της Ελλάδας (εσωτερική πολιτική) σε όψη συνόδου με τον Ουρανό διαφαίνονται αναταραχές, εκπλήξεις, ένα μπουρλότο που θα έλεγε και η αείμνηστη Σαπφώ Νοταρά» και φωτιά έβαλαν στο πολιτικό σκηνικό την επομένη της ψήφου εμπιστοσύνης οι δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Σκουρλέτη. Ο κ.Σκουρλέτης επικαλέστηκε κυριακάτικο δημοσίευμα περί απόπειρας εξαγοράς βουλευτών, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι 180 ψήφοι για την προεδρική εκλογή, γεγονός που προκάλεσε την προσωπική παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά.Αστρολογική επικαιρότητα, 16/10

Αστρολογική επιβεβαίωση! Φρίκη! Γονείς - τέρατα βασάνιζαν τα παιδιά τους, τα έστελναν να κλέψουν και τα άφηναν νηστικά
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Θέματα που αφορούν μαθητές και καθηγητές θα βρεθούν στο προσκήνιο γράφουμε στους Χρησμούς Οκτωβρίου ενώ επιθετικότητα προς παιδιά είχαμε υποδείξει στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Οκτωβρίου. Σε αυτά τα πλαίσια, στο φως της δημοσιότητας ήρθε η υπόθεση δυο γονιών – τεράτων στην Κατερίνη που κακοποιούσαν τα δύο παιδιά τους. Οι γονείς έστελναν τα παιδιά τους να κλέψουν και όταν επέστρεφαν με άδεια χέρια, τα έδεναν πισθάγκωνα και τα χτυπούσαν ανελέητα άλλοτε με πλάστη κι άλλοτε με βέργα. Τα αφήναν νηστικά, τρώγοντας επιδεκτικά μπροστά τους, τα έστελναν τη νύχτα γυμνά να κοιμηθούν έξω και έκαιγαν τα χέρια τους με τσιγάρο ή μεταλλική βέργα από τη σόμπα. Τα δύο παιδιά σώθηκαν από τα βάναυσα χέρια τους, όταν ο δάσκαλος τους δεν έκλεισε τα μάτια στα σημάδια κακοποίησης και υποσιτισμού των μαθητών του αλλά ούτε αρκέστηκε στο να επιχειρήσει ανεπιτυχώς να έρθει σε επαφή με τους γονείς τους, όπως είχε κάνει ένα χρόνο νωρίτερα ο διευθυντής του σχολείου, αλλά απευθύνθηκε στις αρμόδιες κοινωνικές και αστυνομικές αρχές. Οι «γονείς» καταδικάστηκε σε κάθειρξη 15 ετών έκαστος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.Αστρολογική επικαιρότητα, 17/10

Αστρολογική επιβεβαίωση! Αστρολογική επιβεβαίωση: Ο μύθος της αρπαγής της Περσεφόνης στην Αμφίπολη
Η αποκάλυψη της Περσεφόνης αναβίωσε το μύθο της αρπαγή της! «Ο Ωροσκόπος της Σεληνιακής Έκλειψης σε σχέση με το γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδος δείχνει ιστορικές ανακαλύψεις που αναβιώνουν ένα μύθο» γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Οκτωβρίου. Με την αποκάλυψη της Περσεφόνης στο υπέροχο ψηφιδωτό της Αμφίπολης έπειτα από εκείνη των Ερμή και Πλούτωνα επιβεβαιώνεται ότι το μωσαϊκό στον ελληνικό τάφο αναπαριστά τον μύθο της αρπαγής της από τον άρχοντα του Κάτω Κόσμου! Όλα τα Διεθνή Μέσα μιλάνε για αυτόν και επισημαίνουν ότι η εντυπωσιακή παράσταση στο ψηφιδωτό του τύμβου Καστά σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία συνδέεται με τον θάνατο και συναντάται και σε άλλους τάφους όπως, σε τοιχογραφία στο μακεδονικό βασιλικό τάφο του πατέρα του Μεγάλου Αλέξανδρου, του Φίλιππου Β' στη Βεργίνα.Αστρολογική επικαιρότητα, 27/10

Αστρολογική επιβεβαίωση! Ζημιές σε 580 ακίνητα και 168 οχήματα σε 25 δήμους από τις καταστροφικές πλημμύρες
Τραγικός απολογισμός! Στους παλμούς της Ηλιακής Έκλειψης στον Σκορπιό που όπως γράφαμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Νοεμβρίου προμήνυε «πλημμύρες και εγκλεισμούς και εγκλωβισμούς» και «προβλήματα από τις δυνάμεις τις φύσεις» η Αττική έζησε την Παρασκευή, πρωτόγνωρες σκηνές καταστροφής από τη δυνατή νεροποντή που έπληξε κυρίως τον Πειραιά, το Κερατσίνι και τη Δυτική Αττική. Δρόμοι και ολόκληρες γειτονιές πλημμύρισαν με την πυροσβεστική να δέχεται πάνω από 1709 κλήσεις για άντληση υδάτων και απεγκλωβισμό ατόμων από πλημμυρισμένα σπίτια και αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέδωσε στον υπουργό Εσωτερικών, Αργύρη Ντινόπουλο, ο υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αντιστράτηγος Χαράλαμπος Αφάλης, έχουν καταγραφεί συνολικά ζημιές σε 580 ακίνητα και 168 οχήματα σε 25 δήμους.

Αστρολογική επιβεβαίωση! Αποτρόπαιες πράξεις στους παλμούς της Έκλειψης στο Σκορπιό
«Έξαρση εγκληματικών ενεργειών, δολοφονιών, «χτυπημάτων» και θανατηφόρων καταστάσεων» γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Νοεμβρίου ότι προεικονίζει η Ηλιακή Έκλειψη που έγινε την Παρασκευή στις 24/10 στο ζώδιο του Σκορπιού. Σε αυτά τα πλαίσια νεκρός βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής από διερχόμενο, στο κέντρο της Τρίπολης ένας 42χρονος ιδιοκτήτης νυκτερινού κέντρου της πόλης. Ο 42χρονος βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος και με τραύματα στο κεφάλι από αμβλύ αντικείμενο. Συγχρόνως δυο νεκροί βρέθηκαν μέσα σε λίγες ώρες, σε διαφορετικά σημεία της Θεσσαλονίκης. Η πρώτη περίπτωση αφορά άνδρα περίπου 30 ετών, τη σορό του οποίου εντόπισαν περαστικοί χθες, γύρω στις 11 το βράδυ στην Καλαμαριά. Ο άτυχος άνδρας έφερε τραύμα στην καρδιά από αιχμηρό αντικείμενο. Το δεύτερο πτώμα βρέθηκε σήμερα πριν από τις 8 το πρωί, πάλι από περαστικούς, στο πάρκο της οδού Μπότσαρη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ανήκει σε άνδρα 30 με 40 ετών. Η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.


Αστρολογική επικαιρότητα, 31/10

Αστρολογική επιβεβαίωση! Δημήτρης Αβραμόπουλος: «Ο Κρόνος, το θερμό επεισόδιο και το βραδινό τηλεφώνημα»
Στο παρά 5 θερμό επεισόδιο! Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, αποκάλυψε πως τον Ιανουαρίου του 2014 η Ελλάδα βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα παρ' ολίγον θερμό επεισόδιο κοντά στην Κάλυμνο, το οποίο απεφεύχθη την τελευταία στιγμή χάρη στην νυχτερινή τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Αχμέτ Νταβούτογλου. Υποχρεώθηκε, όπως υποστήριξε, να τον καλέσει μέσα στη νύχτα, με τον Νταβούτογλου να απαντά ότι δεν ήξερε τίποτα για το περιστατικό και τον ίδιο να του λέει ότι αν αυτό συμβαίνει, τότε η τουρκική κυβέρνηση δεν ελέγχει τον στρατό. Ο Έλληνας υπουργός και νυν επίτροπος στην Ευρώπη, είχε την συγκεκριμένη περίοδο τον διελαύνοντα Κρόνο από τον Σκορπιό σε ακριβέστατο τετράγωνο με τον γενέθλιο Πλούτωνα του στον Λέοντα, όψη που δείχνει πως ο Έλληνας υπουργός βρέθηκε σε ιδιαίτερα δύσκολη και επώδυνη θέση. Στο άρθρο με τίτλο «Οι χρησμοί για την Ελλάδα τον μήνα Ιανουάριο» είχαμε γράψει ότι πλανήτης της Uranian Ζευς υποδείκνυε: «επαφές με αξιωματικούς του στρατού και σώματα ασφαλείας αλλά και για καταστάσεις συναγερμού, πανικού και έκτακτης ανάγκης. Τρομοκρατική εμπλοκή ή ο Ε. Ερντογάν θα επιχειρήσει να κάνει ψιλο-τσαμπουκά για να αποπροσανατολίσει την τούρκικη κοινή γνώμη;» Άλλη μια επιτυχία του astrology.gr που βγαίνει στην επιφάνεια έστω και ετεροχρονισμένα.Αστρολογική επικαιρότητα, 6/11

Αστρολογική επιβεβαίωση! Τούρκοι Αρχαιολόγοι βρήκαν τον Δούρειο Ίππο
Εύρηκα! Μια ομάδα Τούρκων αρχαιολόγων, υπό τον συντονισμό Αμερικανών καθηγητών, που πραγματοποιούν ανασκαφές στον χώρο της ιστορικής Τροίας («Hisarlik»), στην σημερινή Τουρκία ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε μία μεγάλη ξύλινη κατασκευή, η οποία εικάζεται πως είναι ό, τι απέμεινε από τον θρυλικό Δούρειο Ίππο. Το μυθικό ξύλινο άλογο που περιγράφεται στην Οδύσσεια του Ομήρου, δεν θεωρείται πως υπήρξε στην πραγματικότητα, ωστόσο οι τελευταίες ανακαλύψεις ίσως αποδείξουν το αντίθετο! Η δομή φαίνεται να ταιριάζει τόσο με τις περιγραφές του Ομήρου, όσο και άλλων προσωπικοτήτων. Στο σημείο επίσης βρέθηκε και μία μπρούτζινη επιγραφή, στην οποία αναγράφεται το εξής: «Για την επιστροφή τους, οι Έλληνες αφιερώνουν αυτό στη Θεά Αθηνά», επιγραφή η οποία περιγράφεται και από τον Κόιντο τον Σμυρναίο, στο έργο του "Τα μεθ' Όμηρον". Η σχετική είδηση αποτελεί ακόμα μια αστρολογική επιβεβαίωση των Σεληνιακών φαινομένων του μηνός Οκτωβρίου 2014 (αφού η είδηση βγήκε στην επιφάνεια στις 29/9/2014) όπου αναφέραμε: «ιστορικές ανακαλύψεις που αναβιώνουν έναν μύθο αλλά συνάμα προειδοποιεί για ιστορική προπαγάνδα». Επιπροσθέτως στο άρθρο μας με τίτλο «Ο Hades στον Καρκίνο» είχαμε γράψει χαρακτηριστικά: «Κάποια αρχαιολογικά ή άλλης μορφής ευρήματα που θα έρθουν στο φως θα αποκαλύψουν μια διαφορετική πραγματικότητα και ίσως ανατρέψουν την ιστορία όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα». Η παρουσία του υποθετικού πλανήτη Hades (σχετίζεται με οτιδήποτε βρίσκεται κάτω από την γη και με την αρχαιολογία) στον Καρκίνο (η πατρίδα, η ιστορία) και έχει να δώσει πολλά ακόμα ιστορικά ευρήματα σε παγκόσμιο επίπεδο.


Αστρολογική επικαιρότητα, 10/11

Αστρολογική επιβεβαίωση! Φωτιά στον ΑΗΣ της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα
Zeus rules! Το πρωί της Κυριακής, περί της 9 το πρωί, εκδηλώθηκε φωτιά στον Σταθμό της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα στην 4η μονάδα στο υπόγειο όπου βρίσκεται το λεβητοστάσιο. Επί τόπου κατέφθασαν 21 πυροσβέστες με 10 οχήματα ενώ διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο άτομα με αναπνευστικά προβλήματα. Στο άρθρο μας«οι χρησμοί Νοεμβρίου 2014» είχαμε σημειώσει ότι ο Zeus που σχετίζεται με τις εμπόλεμες καταστάσεις και τα «θερμά επεισόδια» μιλά για συναγερμό για καυτά θέματα, εκρήξεις ή φωτιές ενώ λίγο παρακάτω είχαμε γράψει ότι ο Άδης υποδεικνύει προβλήματα με το αναπνευστικό. Μια ακόμα επιτυχής αστρολογική πρόβλεψη που διαβάσατε στο astrology.gr.Αστρολογική επικαιρότητα, 19/11

Αστρολογική επιβεβαίωση! Ο τηλεοπτικός θρύλος Μπιλ Κόσμπι κατηγορείται για σωρεία βιασμών
Ήταν να μη γίνει η αρχή! Στα Σεληνιακά φαινόμενα του Νοεμβρίου στην παράγραφο «Μια πρώτη εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα» γράφουμε ότι «Θα απασχολήσουν έντονα γεγονότα από τον χώρο της show biz και πιθανόν κάποια από αυτά να ανατρέψουν ή ακόμα και να γκρεμίσουν από το βάθρο πρόσωπο από τον συγκεκριμένο χώρο». Έτσι, ο θρύλος της αμερικάνικης τηλεόρασης, Μπίλ Κόσμπι, κατηγορείται για το βιασμό 14 γυναικών. Πρώτη τον κατήγγειλε δημόσια η ηθοποιός Μπάρμπαρα Μπόουμαν που ισχυρίστηκε ότι την βίασε στα 17 της. Πριν από λίγες μέρες η Τζόαν Τάρσις κατηγόρησε κι αυτή δημόσια τον κωμικό ηθοποιό ότι τη βίασε δυο φορές το 1969, όταν ήταν 19 ετών. Η πρώην δημοσιογράφος που δεν μιλούσε τόσα χρόνια ανέφερε ως αιτία το ότι: «Νόμιζα πως κανείς δεν θα με πίστευε, εξαιτίας της δημοφιλίας και της εικόνας του που ήταν πιο καθαρή και από το χιόνι». Ο ηθοποιός έχει εις βάρος του 14 καταγγελίες για βιασμό και αν και καμία από αυτές ως τώρα δεν έχει φτάσει στη δικαιοσύνη, οι ισχυρισμοί τόσων γυναικών αποτελούν πλήγμα στο γόητρο και τη φήμη του δημοφιλούς ηθοποιού της αμερικάνικης τηλεόρασης που πλέον μοιάζει με ένα ξεπεσμένο είδωλο της αμερικανικής show biz.

Αστρολογική επιβεβαίωση! Ο Γιώργος Καρατζαφέρης και η εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τα εξοπλιστικά – Σήμερα η έκθεση των ορκωτών λογιστών
Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ! Τα αποτελέσματα του ελέγχου των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης του Γιώργου Καρατζαφέρη θα παρουσιάσουν σήμερα οι ορκωτοί λογιστές στα μέλη της επιτροπής «πόθεν έσχες» της Βουλής. Η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για τις 6:00 μμ ενώ τα ευρήματα των ελεγκτών αναμένονται και από τους εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση με τις δύο off shore του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ για την τελική τους ετυμηγορία. Υπενθυμίζουμε ότι στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Νοεμβρίου είχαμε γράψει «Παράλληλα προκύπτουν προβλήματα σε επιφανές άτομο, κυβερνητικό ή πρώην κυβερνητικό και θα αμφισβητηθεί (μέσω της οικονομικής του εμπλοκής) τόσο ο χαρακτήρας του όσο και το κυβερνητικό του έργο.». Έτσι, η υπόθεση με τον Γιώργο Καρατζαφέρη (κυβερνητικό εταίρο στην Κυβέρνηση Λ. Παπαδήμου) που έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας αυτό τον μήνα περί εμπλοκής σε σκάνδαλο με εξοπλιστικά προγράμματα αποτελεί μια ακόμα αστρολογική επιβεβαίωση που διαβάσατε στο astrology.gr


Αστρολογική επικαιρότητα, 20/11

Αστρολογική επιβεβαίωση! Διαφοροποιείται ανοιχτά ο Μελάς από τη γραμμή Καμμένου για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας
Μια μέρα μετά άλλαξε στάση! Στα Σεληνιακά φαινόμενα Νοεμβρίου 2014 στην παράγραφο για την Πανσέληνο του μήνα γράφουμε ότι: «Το Μεσουράνημα βγάζει έντονη διαφοροποίηση κομματικού στελέχους από την επίσημη κομματική γραμμή.» κι ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτης Μελάς διαχώρισε ανοιχτά τη θέση του από τη γραμμή των ΑΝ.ΕΛ. για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πιο συγκεκριμένα μετά την ομόφωνη απόφαση της Κ.Ο. των ΑΝ. ΕΛ. (συμμετέχοντος και του κ. Μελά), ανεξαρτήτως προσώπου, να μην ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο βουλευτής δήλωσε ότι ενδεχομένως και να το πράξει! Ο κ. Μελάς εξήγησε ότι: «οι αρχές της ΝΔ είναι μέσα στην ψυχή μου, το μόνο που διαφωνώ είναι τα μνημόνια» και τόνισε ότι: «Δεν μπορεί να κατέβει για Π.τ Δ. ο Καραμανλής που τον είχαμε και πρόεδρο του κόμματος και πρωθυπουργό και απ' όλα και να μην τον ψηφίσουμε». Ο Πάνος Καμμένος έχει ήδη διαμηνύσει ότι «όποιος δώσει ανάσα στην Κυβέρνηση θα διαγραφεί ενώ σήμερα επιτέθηκε στον ως τώρα βουλευτή του, χαρακτηρίζοντας τον «βρώμικο μαξιλάρι».


Αστρολογική επικαιρότητα, 24/11

Αστρολογική επιβεβαίωση! Στον αγώνα της Formula 1 αποκλείστηκε η Red Bull γιατί τα μονοθέσια της βρέθηκαν παράνομα
Η Νέα Σελήνη μας επιβεβαίωσε! Με το «καλημέρα» άρχισαν οι αστρολογικές επιβεβαιώσεις στο astrology.gr. Στα Σεληνιακά φαινόμενα Δεκεμβρίου 2014 στην παράγραφο με τίτλο «Μια πρώτη εκτίμηση - Γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα» είχαμε γράψει ότι: «Γεγονότα και πρόσωπα που σχετίζονται με τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και πάσης φύσεως μετακινήσεις θα απασχολήσουν διεθνώς. Η εμπλοκή του Ποσειδώνα είναι επικίνδυνη καθώς υποδεικνύει παραλογισμούς και λάθη αλλά και καταστάσεις που η αλήθεια θα καλύπτεται από ομίχλη.». Έτσι, στο τελευταίο αγώνα της χρονιάς για την Formula 1 που διεξάγεται στη Yas Marina του Abu Dhabi, η ομάδα της Red Bull κρίθηκε παράνομη και θα υποχρεωθεί να ξεκινήσει από τις τελευταίες θέσεις. Αποκλείστηκε από τις κατατακτήριες δοκιμές και έχασε τις θέσεις που είχε γιατί τα μονοθέσιά της βρέθηκαν παράνομα, αφού η εμπρός αεροτομή δεν πληροί τις προδιαγραφές ευκαμψίας.Αστρολογική επικαιρότητα, 25/11

Αστρολογική επιβεβαίωση! Μεγάλο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στην Ισπανία από τρεις καθολικούς ιερείς
Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά! Άλλη μια αστρολογική επιβεβαίωση είναι γεγονός. Συγκεκριμένα στα Σεληνιακά φαινόμενα του Δεκεμβρίου είχαμε γράψει στην παράγραφο με τίτλο «Μια πρώτη εκτίμηση - Γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα» ότι η Νέα Σελήνη στις 22/11 υποδεικνύει «δυσάρεστες ειδήσεις που σχετίζονται με εκκλησιαστικούς λειτουργούς» και ότι η εμπλοκή του Ποσειδώνα στη Νέα Σελήνη δείχνει «εξαφανίσεις, απαγωγές, ασέλγειες...». Σε αυτά τα πλαίσια, λοιπόν, ξέσπασε μεγάλο σκάνδαλο στην Ισπανία με σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από τρεις καθολικούς ιερείς και έναν πολίτη, οι οποίοι έχουν συλληφθεί. Οι αποκαλύψεις έγιναν με αφορμή το γράμμα ενός πολίτη προς τον Πάπα Φραγκίσκο, με το οποίο εξηγούσε στον Ποντίφικα ότι είχε κακοποιηθεί όταν ήταν παπαδοπαίδι. Η Υπουργός Εσωτερικών της Ισπανίας επιβεβαίωσε το συμβάν αλλά δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία, αφού υπάρχει προανάκριση σε εξέλιξη. Σημειώνεται, ότι στο θύμα τηλεφώνησε προσωπικά ο Πάπας Φραγκίσκος για να ζητήσει συγγνώμη εκ μέρους της Εκκλησίας.


Αστρολογική επικαιρότητα, 2/12

Αστρολογική επιβεβαίωση! Καταδίκασαν τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο
Απίστευτο και όμως ελληνικό! Σε φυλάκιση 5 μηνών καταδικάστηκε ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο λόγος της καταδίκης του αφορά την παράνομη εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού. Η ακροαματική διαδικασία έγινε στην Άμφισσα και η κατηγορία ήταν πως αναμετέδιδε τον ραδιοφωνικό σταθμό της εκκλησίας του Πειραιά, από κεραία που είχε εγκαταστήσει στην Καλλιθέα Φωκίδας. Στα Σεληνιακά φαινόμενα Δεκεμβρίου στην παράγραφο με τίτλο «Μια πρώτη εκτίμηση-Γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα» γράφουμε για την Νέα Σελήνη: «Ζητήματα, προβλήματα αλλά και δυσάρεστες ειδήσεις που σχετίζονται με εκκλησιαστικούς λειτουργούς, εκκλησία, μοναστήρια, ανωτέρα εκπαιδευτικά ιδρύματα, δικαστήρια και νόμους θα υπάρξουν.». Σε καιρούς τόσο «περιέργους» η απονομή δικαιοσύνης σε τέτοιες κινήσεις είναι αν μη τι άλλο προκλητική αφού η Εκκλησία είναι το στήριγμα του λαού.


Αστρολογική επικαιρότητα, 5/12

Αστρολογική επιβεβαίωση! Κατέπεσε F-16 της πολεμικής αεροπορίας!
Σώοι, ευτυχώς, οι πιλότοι! Μαχητικό αεροσκάφος F 16, έπεσε 22 μίλια βόρεια της Γαύδου χτες στις 13:45. Το αεροσκάφος που είχε απογειωθεί από την 115 ΠΜ /343Μ ήταν διθέσιο εκπαιδευτικό και οι δύο χειριστές το εγκατέλειψαν επιτυχώς. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για μηχανική βλάβη. Το σύστημα εκτίναξης καθίσματος λειτούργησε και οι δυο πιλότοι περισυλλέχθηκαν από ελικόπτερο AB- 205 της Πολεμικής Αεροπορίας και τους μετέφερε στην 115 Πτέρυγα Μάχης στα Χανιά, από όπου τους παρέλαβε αεροσκάφος C- 130 και τους μετέφερε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, στην Αθήνα, για προληπτικούς λόγους. Σημειώνουμε ότι στηνΑστρολογική Επικαιρότητα, 26/7 είχαμε γράψει ότι από τα μέσα Νοεμβρίου ως τα μέσα Δεκεμβρίου ο Άρης θα ανάψει το φυτίλι για νέα αεροπορικά ατυχήματα. Και πιθανόν το επόμενο διάστημα να έχουμε και σχετικά γεγονότα μεγαλύτερης έκτασης.Αστρολογική επικαιρότητα, 9/12

Αστρολογική επιβεβαίωση! Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την έναρξη διαδικασιών για την Εκλογή Πρόεδρου της Δημοκρατίας
Επισπεύδει ξαφνικά η κυβέρνηση την εκλογή! Καταιγιστικές είναι οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της κυβέρνησης ότι στις 17 Δεκεμβρίου ξεκίνα η διαδικασία σχετικά με την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. Η διαδικασία έχει ως εξής: Στην πρώτη ψηφοφορία (17/12) όπως και στηνδεύτερη (23/12) απαιτούνται 200 ψήφοι για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας πράγμα που με αυτή την σύνθεση της Βουλής είναι αδύνατον. Έτσι θα καταλήξουμε σε τρίτη ψηφοφορία στις 29/12 όπου εκεί απαιτείται ο αριθμός των 180 βουλευτών για να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας. Εάν δεν συμβεί αυτό, τότε πάμε σε διάλυση της παρούσας βουλής και προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία, δηλαδή στις εκλογές, όπου οι δυο πιθανότερες ημερομηνίες είναι 25/1 ή 1/2/2015. Πλέον λοιπόν, όλα είναι ανοιχτά ακόμα και για πρόωρες εκλογές μέσα στον Ιανουάριο. Εμείς στο άρθρο «Σεληνιακά φαινόμενα Δεκέμβριου 2014» είχαμε γράψει για τοντελευταίο μήνα του 2014 ότι «προκύπτει πως είναι μια περίοδος "βαριά" που μόνο Χριστουγεννιάτικα προεόρτια δεν θυμίζει. Όπως και να έχει θα υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις...» και ότι «Το μεσοδιάστημα Ηλίου-Σελήνης μιλά για περίοδο τέλεσης ενός εξαιρετικά μεγάλου γεγονότος.». Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στην παράγραφο «Η Αλληλουχία μεταξύ Νέας Σελήνης και Πανσελήνου» γράφουμε ότι «Το Μεσουράνημα μιλά για μια επίδειξη δύναμης όπου θα οδηγήσει σε ένα τέλος.... Κάποιος θα πει... αντίο.» και ότι μέσα στον μήνα «προβλήματα με κάποιον "πολιτικό προϊστάμενο" ή στέλεχος οδηγούν ακόμα και στην πτώση ή τη συντριβή της κυβέρνησης.».


Αστρολογική επικαιρότητα, 11/12

Αστρολογική επιβεβαίωση! Εισαγωγή του Χρ. Μαρκογιαννάκη σε νοσοκομείο
Υπέστη επεισόδιο υπερκοιλιακής ταχυκαρδίας! Στο άρθρο με τίτλο «Οι χρησμοί Δεκεμβρίου για την Ελλάδα» γράφουμε πως ο προοδευμένος Ουρανός, στον χάρτη της Μεταπολίτευσης, δείχνει ότι θέμα υγείας ίσως προκύψει σε πολιτικό πρόσωπο. Και πράγματι, σε ιδιωτικό νοσοκομείο εισήχθη για νοσηλεία ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, μετά από έντονη αδιαθεσία που παρουσίασε αργά το απόγευμα της Τρίτης, ενώ βρισκόταν στο γραφείο του στη Βουλή. Οι γιατροί πρότειναν την εισαγωγή του αντιπροέδρου της Βουλής προκειμένου να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις καθώς διαπιστώθηκεαρρυθμιολογικό πρόβλημα. Ο βουλευτής της ΝΔ σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση υπέστη υπερκοιλιακή ταχυκαρδία λόγω έντονου στρες. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής τελικώς βγήκε χθες από το νοσοκομείο και ευχαρίστησε όλους όσους έδειξαν με κάθε τρόπο την συμπαράστασή τους.Αστρολογική επικαιρότητα, 12/12

Αστρολογική επιβεβαίωση! Τρομοκρατικό χτύπημα στην πρεσβεία του Ισραήλ

Με ακρίβεια μέχρι και την ημερομηνία προβλέψαμε! Στους «Χρησμούς Δεκεμβρίου για την Ελλάδα» γράφουμε ότι «Παράλληλα, από τις 12/12 και μετά είναι αυξημένες οι πιθανότητες για «χτύπημα» σε πολιτικό στόχο». Και πράγματι, τρομοκρατική επίθεση σε ένα από το πιο καλά φυλασσόμενα πολιτικά κτίρια στην Αθήνα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, όταν τέσσερις άγνωστοι «γάζωσαν» την πρεσβεία του Ισραήλ με καλάσνικοφ. Σύμφωνα με την αστυνομία οι άγνωστοι, πέρασαν από το πλάι της πρεσβείας, στην οδό Σώκου, με δυο μηχανές και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του κτιρίου με καλάσνικοφ. Από τους πυροβολισμούς, προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο κτίριο της πρεσβείας σε τοίχους και τζάμια. Οι δράστες της επίθεσης εξαφανίστηκαν πιθανότατα προς τον περιφερειακό του Γαλατσίου. Έως τώρα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έχουν βρει δεκαπέντε κάλυκες γύρω και μέσα στο κτίριο της πρεσβείας του Ισραήλ. Ήδη η Αντιτρομοκρατική έχει πάρει στα χέρια της το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην περιοχή προκειμένου να δουν ακριβώς τις κινήσεις των τρομοκρατώνΑστρολογική επικαιρότητα, 14/12

Αστρολογική Επιβεβαίωση! Ο Γιώργος Παπανδρέου προανήγγειλε την ίδρυση νέου κόμματος
(ΠΑ)ΣΟΚ και δέος! Στο άρθρο με τίτλο «Χρησμοί Δεκεμβρίου 2014» γράφουμε «πως η περίοδος μεταξύ 6 και 15/12 είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και μιλά για κινήσεις που δείχνουν μια προαναγγελία φορέα ή κόμματος που θα κάνει κάποιους να ανησυχήσουν». Και ο Γ. Παπανδρέου στις 11 Δεκεμβρίου 2014 δήλωσε ότι η παρούσα Βουλή μπορεί να εκλέξει πρόεδρο αλλά αν δεν καταστεί αυτό δυνατό προαναγγέλλει εμμέσως την δημιουργία δικού του κόμματος.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Ανώνυμος

Κυριε Καρλ Οττινγκερ να φτιαξετε σχολη αστρολογιας να μαθουμε και εμεις τα μυστικα της επιτυχιας σας, συγχαρητηρια.

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget